OFFLINE

Anne Heche is csatlakozott a vörösökhöz

2009. október 22., csütörtök 13:01

Anne Heche szőkén vagy vörösen szebb?

  • 875
    Szőkén.
  • 408
    Vörösen.
  • 232
    Teljesen mindegy.

Anne Heche szőke volt, mióta világ a világ, most azonban mégis vörös tincsekkel jelent meg a Cirque de Soleil Los Angeles-i előadásán. Azt nem tudni, hogy miért váltott vörösre, de talán nem is érdekes, hiszen most arra vagyunk a leginkább kíváncsiak, tényleg jó döntés volt-e Cate Blanchett Erzsébetéhez hasonulni.

anne

A színésznő egyébként inkább magánélete, mint sem filmes munkái miatt ismert. Ugyanis hiába játszott a Hat nap, hét éjszakában Harrison Forddal, hiába volt a Férfi fán terem című sorozat főszereplője, ha egyszer sikerült összejönnie az Egyesült Államok egyik legismertebb beszélgetős műsorát vezető Ellen DeGenres-el.

anne2

A leszbikus viszony persze manapság nem meglepő, hiszen már korábban is kifejtettük, ez a sikeres karrier kulcsa. Heche azonban otthagyta DeGenerest a később férjéért, Coley Laffoonért, akit végül sorozatbeli partnere és második gyerekének apja, James Tupper miatt hagyott faképnél. Persze mindezek mit sem változtatnak napi kérdésünkön, vagyis: Önök szerint a szőke vagy a vörös áll jobban Anne Hache-nek. Szavazzanak!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta