OFFLINE

Ezek a szezon dögös cipői

2009. október 20., kedd 16:34

Megvoltak a csúfságok és a csizmák. Eljött az álmodozás ideje, jöjjenek a szezon csodálatos, százezer forint feletti mesecipői. Tekintsünk most el attól, hogy ugyan hova hordanánk ezeket? Nézegessük a képgalériát és csurgassuk a nyálunkat hosszadalmasan. Rajta!

A szépségek és a szörnyetegek ebben a szezonban hasonló alapokra készültek. A tűsarkak platformtalppal, a megalomán díszítések ezekről sem maradtak le, és jellemző az organikus formák, áttört bőrök és a kinetikus dizájn, a járás közben belendülő alkatrészek használata. A szép cipők viszont ezeket a túlzásokat nőies irányba vitték el, nem öncélú poénból. Túl sok hordható darabra azért most se számítsanak, kedvencem a 10-es, Pierre Hardy flitteres móka, járás közben különösen mutatós lehet.

Melyik a kedvencük?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta