OFFLINE

Tizenöt centiméteres játékbaba lett Michelle Obamából

2009. október 19., hétfő 12:00

Alig egy hónappal azután, hogy Spike Mendelsohn, a Top Chef című műsor egyik versenyzője bemutatta a Michelle Obama nevét viselő hamburgert, a Jailbreak Toys játékgyártó bejelentette, hogy jövő hónapban piacra dobják a Mrs. Obamát mintázó babát. A 15 centiméteres baba - amely 12,99 dollárért (kb. 2300 forintért) lesz kapható - teljessé teszi a babacsaládot, Barack Obama és az elnöki pár két kislányát ugyanis már korábban megformázták.

A babát gyártó Jailbreak Toys tájékoztatása szerint hét hónappal ezelőtt kezdtek el dolgozni a hatalmas népszerűségnek örvendő elnökfeleséget mintázó játék tervein. "Abban az időszakban a politikai hangulat sokkal jobb volt, mint manapság, és szemmel láthatóan az ország és az egész világ szerelembe esett Michelle-lel" - magyarázta Jason Feinberg, a válallat alapítója a CNN amerikai hírtelevíziónak. Feinberg hozzátette, hogy a babát elsősorban nem a gyerekeknek, hanem olyan felnőtteknek szánják, akik gyerekkorukban játékokat gyűjtöttek, és azóta sem mondtak le különleges szenvedélyükről.


A Fehér Ház korábban megorrolt a játékgyártó cégre, visszataszítónak nevezve, hogy a Jailbreak Toys az elnöki család magánszféráját megsértve készített babákat az Obama-lányokról, Sasháról és Maliáról. A Fehér Ház a Michelle baba megjelenéséről nem kívánt nyilatkozni. A first ladyt mintázó játék három ruhaviselettel lesz kapható: egy bíbor, a választási győzelem estéjén viselt fekete-piros és egy virágos változatban. (MTI)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta