OFFLINE

Őrült kalapok a Párizsi Divathéten

2009. október 12., hétfő 19:28

A Párizsi Divathéten elvileg hordható ruhákat és kiegészítőket mutatnak be, de a modelleket elnézve, a kalapjaikat nem valószínű, hogy nagy tételben fogják értékesíteni. Gareth Pugh szárnyakat, Bernhard Wilhelm a természet jegyében egy fél erdőt pakolt modelljei fejére, Junya Watanabe pedig a turbánokat értelmezte újra, rögtön azután, hogy végignézett egy Simpson család maratont.

A kalapok anyagai elég széles skálán mozognak. A faágak, virágok, levelek és a különféle tollak mellett találtunk fémből készült, antennával díszített darabot, de a szerintünk a legmókásabb darab a Marithe és Francois Girbaud által a modell fejére húzott szatyor. De hordanák ezeket az utcán?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta