Tavasszal az erotikát népszerűsíthetjük a szemüvegszáron

A Tipton szemüvegkeretek új kollekciójában ismét találunk a két acélszál között filmszalagot. Most azonban nem csak úgy általában a mozi a vezérmotívum, hanem azpn belül az erotikus filmek. A tavaszi kollekció egyedi darabjait már meg lehet vásárolni a Király utcai szalonban.

Nézzen meztelen nőket szemüvegben!

A szárak nem először kapnak filmszalagokat díszítésül, korábban is próbálta ezzel egyedivé tenni műveit Zakariás Tipton. „Rengeteg új szín van. Olaszországban csődbe ment egy szemüveggyár, lementünk és három kamionnyi - 4 tonna - műanyagot hoztunk onnan” – mondta. A magyar közönség a szeptemberi francia optikai kiállításra készült darabokat veheti meg most negyven-ötvenezer forint körüli áron.

A mintakollekcióban használt régi filmkockákat – az ötvenes évek szoftpornóiból -Tipton Londonban szerezte, de gyűjtemény bővítésébe a barátai is besegítettek egy-egy bolhapiaci körúttal. „A következő kollekció januárra készítjük el, azt újrahasznosított hanglemezekből fogjuk előállítani. Már sokkal gyorsabban tudunk dolgozni, mióta működik a pécsi gyárunk.” A dizájner arra is ígéretet tett, hogy új formákat, színeket talál ki, kifejezetten a magyar piacnak, hogy itthon jobb árfekvéssel tudja vásárlásra bírni a fanatikusokat. „Könnyebben hordható színek lesznek. Kint kialakult már egy piacunk, így nem tudjuk Magyarországon olcsóbban adni, ha megtennénk joggal kérhetnék ezt számon rajtunk” – mondta.

Oszd meg másokkal is!
Mustra