OFFLINE

Tavasszal az erotikát népszerűsíthetjük a szemüvegszáron

2009. október 8., csütörtök 09:37

A Tipton szemüvegkeretek új kollekciójában ismét találunk a két acélszál között filmszalagot. Most azonban nem csak úgy általában a mozi a vezérmotívum, hanem azpn belül az erotikus filmek. A tavaszi kollekció egyedi darabjait már meg lehet vásárolni a Király utcai szalonban.

Nézzen meztelen nőket szemüvegben!

A szárak nem először kapnak filmszalagokat díszítésül, korábban is próbálta ezzel egyedivé tenni műveit Zakariás Tipton. „Rengeteg új szín van. Olaszországban csődbe ment egy szemüveggyár, lementünk és három kamionnyi - 4 tonna - műanyagot hoztunk onnan” – mondta. A magyar közönség a szeptemberi francia optikai kiállításra készült darabokat veheti meg most negyven-ötvenezer forint körüli áron.

A mintakollekcióban használt régi filmkockákat – az ötvenes évek szoftpornóiból -Tipton Londonban szerezte, de gyűjtemény bővítésébe a barátai is besegítettek egy-egy bolhapiaci körúttal. „A következő kollekció januárra készítjük el, azt újrahasznosított hanglemezekből fogjuk előállítani. Már sokkal gyorsabban tudunk dolgozni, mióta működik a pécsi gyárunk.” A dizájner arra is ígéretet tett, hogy új formákat, színeket talál ki, kifejezetten a magyar piacnak, hogy itthon jobb árfekvéssel tudja vásárlásra bírni a fanatikusokat. „Könnyebben hordható színek lesznek. Kint kialakult már egy piacunk, így nem tudjuk Magyarországon olcsóbban adni, ha megtennénk joggal kérhetnék ezt számon rajtunk” – mondta.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta