Claudia Schiffer: soha többé kifutó

Kellemes emlékeket idézett fel bennünk, amikor a Harpeer's Bazaar szeptemberi számában újra láthattuk, ezúttal smink nélkül a kilencvenes évek szupermodelljeit: Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Amber Valetta, Shalom Harlow, Kristen McMenamy, Helena Christensen és Tatjana Patitz még ma is szuper jól néz ki.

Cindy Crawford egyre több reklámban szerepel, sőt, hétéves szünet után a múlt heti milánói divathéten a kifutón is megmutatta magát.

A nagy visszatérés azonban nem mindenkit vonz, a 39 éves Claudia Schiffer a brit Vogue-gal közölte, soha többé nem lép a kifutóra.

"Végeztem a kifutóval és nem is fog hiányozni. Fotózásokat még vállalok, és azt élvezem is, de nem lépek többé a kifutóra" - fogalmazott.

A német modellnek van elég dolga, elsősorban két gyermekét neveli, de amellett a Alberta Ferreri parfüm arca, a Dolce&Gabbana parfümreklámjának is főszereplője, két másik nagy kilencvenes évekbeli kollégával: Naomi Campbellel és Eva Hercigovával. Ebben még a fenekét is megmutatja, de csak kicsit:

Oszd meg másokkal is!
Mustra