OFFLINE

Fehér áttetsző alá semmit vagy rózsaszínt

2009. október 6., kedd 08:25

Milyennek találja ebben a ruhában Pamela Andersont?

 • 176
  Elegáns.
 • 446
  Hippis.
 • 1626
  Kurvás.
 • 913
  Mind a három egyszerre.
 • 939
  Egyik se, egyszerűen unalmas.

Ezek a fotók azt az eseményt dokumentálják, hogy Pamela Anderson múlt vasárnap lement a közértbe. Persze a hölgy nem azért Vivienne Westwood múzsája az utóbbi időben, hogy ezt geometrikus mintás nejlonotthonkában tegye, hanem a jó időre való tekintettel egy hosszú, de mégis mindent látni engedő fehér ruhában libbent le az ábécébe. Még rózsaszín bugyija is átlátszik a lenge dresszen, ami egyszerre öltöztet és vetkőztet, hozott is ajándékot meg nem is jelleggel. Az ember zavarba jön, ha el akarja dönteni, hogy ez most inkább elegáns, hippis vagy kurvás. Ön szerint?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta