OFFLINE

Amerikában Kylie Minogue is egy kicsit Gaga

2009. október 5., hétfő 17:23 |

Nemrég szemléztük, mit hord az ausztrál pophercegnő a munkába, azaz stúdióba járáshoz, ezúttal következzenek a fellépőruhái. Kylie Minogue ugyanis most már az USA-ban turnézik, életében először. Madonna idén is ugyanazt a műsort nyomta, mint tavaly, kolléganője azonban vette a fáradságot és újított a tavalyi turnéhoz képest. A számokat-koreográfiákat ugyan korábbi turnéiból válogatta össze best of rendszerben, de a gardróbot - Jean-Paul Gaultier segítségével - teljesen lecserélte 2008-hoz képest.

Amikor az új turnéképek megérkeztek szerkesztőségünkbe, azonnal felmerült a Lady Gaga párhuzam, elsősorban a naprendszeres-golyós fejdísz láttán. Az extravagáns kosztümjeivel tavaly berobbant énekesnő hatása letagadhatatlan, de vannak kritikusok, akik szerint Minogue tudja tartani a lépést a közben Kylie helyett Madonnával hadakozó fiatalabb generációval. Sőt, a San Francisco Chronicle újságírója a koncert láttán azt mondta, hogy Minogue "jelmeztervezői nyilván arra mentek ki, hogy Gaga kénytelen legyen kitűzni a fehér zászlót". Ön szerint?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta