McQueen és a Puma

Egy ideje nem kapom fel a fejem a nagy kaliberű dizájnerek tömegcuccok közé ereszkedésén. Volt már mindenféle kombináció, a legviccesebb a Lagerfeld és a H&M együttműködés volt, amiből Lagerfeld vs. H&M lett, mert ami olcsó, olcsó marad, akárki tervezi, bár ezek a Jimmy Choo cipők messziről engem is meghatnak.

mcqpuma 001

A Puma sportruházata nem olcsó, hanem jó minőségű, és néha előjönnek olyan eszement cuccokkal, amiket megveszek. Ilyen a Satori Alto csizmám, (úristen, milyen karom volt két éve) miatta is imádom a telet, alig várom. De hiába vagány a Puma, ez a sportszereket tervező dizájner poén már évekkel ezelőtt, Stella McCartney és az Adidas közös kollekciójával lett ellőve először.

A McQueen tréningcuccokra mégiscsak rákattintottam, biztos lesz pár jóféle nyomott mintás cucc, izgalmas felület, a Puma meg elég lökött, hogy hagyjon érvényesülni egy tervezőt. És tényleg, jók a ruhák, de néhány darabot leszámítva ne várjanak túl nagy katarzist. Az egész kollekciót itt megtekinthetik, ezek itt lent az én személyes kedvenceim, ezek kellenének. Kár, hogy outletből, szigorúan praktikus szempontok alapján vásárolok sportcuccot, még a színe se szokott érdekelni.

mcqpuma 002

És két darab McQueen 2009/10-es kollekciójából, Puma nélkül, amiről itt már írtunk bővebben:

mcq

Vennének dizájner sportruházatot?

Oszd meg másokkal is!
Mustra