OFFLINE

Akik kiaknázzák a márványfarmert

2009. október 1., csütörtök 07:16

Jó két éve volt, hogy itt a tejvajban azon sopánkodott blogger és kommentelő, hogy újra feltűnt a láthatáron a márványfarmer. Azóta a koptatott, hypózott, szűk szárú farmerek annyira megszokottá váltak, hogy szinte fel sem tűnnek. Hiába, úgy látszik a '80-as évek kimeríthetetlen bányája a meghökkentő öltözködési szokásoknak, amit az utóbbi időben minél teljesebb mértékben próbálnak a tervezők - és a celebek - kiaknázni. Igaz, ezek után már egyik sem számít meghökkentőnek.

Drew Barrymore-on nemrég például a legszolidabb ruhadarab készült kifakult farmerből, de ma mutatunk még négy delikvenst, akik az átlagos hétköznapokon csakis ilyenben járnak. Az óramutató járásával megegyező irányban, a bal felső sarokból kezdve ők Kim Kardashian, Paris Hilton, Ashley Tisdale és Fergie. Kíváncsiak lennénk, hogy a két évvel ezelőtti felháborodás után olvasóink jelenleg hogy állnak a márványfarmerrel.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta