OFFLINE

Rihanna új haja tiszta dili

2009. szeptember 27., vasárnap 09:14

A haját 2007 óta állandóan extrémen variáló énekesnő legújabb húzása talán nem egyértelműen akkora siker, mint a korábbi váltásai. A nyolcvanas évek világát idéző szőke tincsekkel Rihanna első ránézésre úgy néz ki, mintha több hónapos lenövése lenne.

Rihanna egyébként szépen fokozatosan növelte a szőkeségét, eleinte még csak egy-két vékonyabb tincs jelent meg a hajában, mostanra azonban a felső réteg szinte teljesen le lett szívva. Persze tudjuk, az új divat a nyolcanas éveket idézi - ráadásul a Szex és New York forgatási képei csak olajként hatottak a tűzre –, de koránt sem vagyunk biztosak benne, hogy ez a frizura – és a napszemüveg - tényleg jó döntés volt-e. Önök mit gondolnak?

haj

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta