OFFLINE

Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

2009. szeptember 24., csütörtök 16:16 |

Ahogy már több alkalommal, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, döntsenek, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Ezúttal Donatella Versace Eva Herzigova ellen, Victoria Beckham Sara Paxton ellen, és Anne Heche Elisha Cuthbert ellen indul. A kommentekben pedig írja le, melyik híresség mellett miért döntött.

Donatella Versace és Eva Herzigova
Donatella Versace és Eva Herzigova

Kinek áll jobban?

 • 922
  Donatella Versace
 • 6301
  Eva Herzigova

Donatella Versace és Eva Herzigova alig egy hét különbséggel jelent meg ugyanolyan ruhában. Mentségük talán annyi lehet, hogy más földrészen bukkantak fel, Versace Washingtonban jelent meg, míg Herzigova a Velencei Filmfesztivál egyik bemutatóján vett részt ugyanabban az estélyiben.

Victoria Beckham és Sara Paxton
Victoria Beckham és Sara Paxton

Kinek áll jobban?

 • 1943
  Victoria Beckham
 • 4847
  Sara Paxton

Azt, hogy miért vették fel ezt a ruhát rögtön ketten is, igazán nem értjük. Azt meg végképp nem tudjuk mivel magyarázni, hogy Sara Paxton miért jelent meg két nappal később abban a ruhában, amiért már Victoria Beckhamet is halálra cikizték. Talán hírnévre vágyik az ifjú színésznő.

Anne Heche és Elisha Cuthbert
Anne Heche és Elisha Cuthbert

Kinek áll jobban?

 • 3510
  Anne Heche
 • 3207
  Elisha Cuthbert

Anne Heche az augusztusi David Letterman show vendége volt, amikor megjelent a nyilvánosság előtt fekete ruhájában. Azonban hiába a különböző szín, így is észre lehetett venni, hogy Elisha Cuthbert még áprilisban viselte ugyanezt a darabot, ugyanebben a műsorban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta