Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Ahogy már több alkalommal, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, döntsenek, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Ezúttal Donatella Versace Eva Herzigova ellen, Victoria Beckham Sara Paxton ellen, és Anne Heche Elisha Cuthbert ellen indul. A kommentekben pedig írja le, melyik híresség mellett miért döntött.

Donatella Versace és Eva Herzigova
Donatella Versace és Eva Herzigova

Kinek áll jobban?

Donatella Versace és Eva Herzigova alig egy hét különbséggel jelent meg ugyanolyan ruhában. Mentségük talán annyi lehet, hogy más földrészen bukkantak fel, Versace Washingtonban jelent meg, míg Herzigova a Velencei Filmfesztivál egyik bemutatóján vett részt ugyanabban az estélyiben.

Victoria Beckham és Sara Paxton
Victoria Beckham és Sara Paxton

Kinek áll jobban?

Azt, hogy miért vették fel ezt a ruhát rögtön ketten is, igazán nem értjük. Azt meg végképp nem tudjuk mivel magyarázni, hogy Sara Paxton miért jelent meg két nappal később abban a ruhában, amiért már Victoria Beckhamet is halálra cikizték. Talán hírnévre vágyik az ifjú színésznő.

Anne Heche és Elisha Cuthbert
Anne Heche és Elisha Cuthbert

Kinek áll jobban?

Anne Heche az augusztusi David Letterman show vendége volt, amikor megjelent a nyilvánosság előtt fekete ruhájában. Azonban hiába a különböző szín, így is észre lehetett venni, hogy Elisha Cuthbert még áprilisban viselte ugyanezt a darabot, ugyanebben a műsorban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra