Két hét alatt ijeszt és elbűvöl Kylie Minogue

Nagyjából két hét telt el azóta, hogy a fenti fotó körbejárta a sajtót. "Kylie Minogue nagy, hullámos hajjal!" "Kylie Minogue újra remek formában van!" - ilyesmi szalagcímekkel kommentálták ezt a kvázi-eseményt a hírekben. Akármilyen jól sikerült is, egy bodorítás önmagában azért még nem a világ vége, ezért mi a magunk részéről ezt a kört kihagytuk. De aztán néhány nappal később az énekesnő az alábbi szerelésben lépett ki az utcára.

Ha valaki egy félkész muppet show-jelmezt kanyarít a nyaka köré munkába menet és közben még jól is néz ki, az már mindenképpen hírértékű, főleg, ha az illető popsztár. Végül azonban mégsem lett poszt ebből a szerelésből se. Az indok az volt, hogy akkor már az első fotón jobban nézett ki. Ha azt kihagytuk, megkegyelmezünk Kylie-nak és nem köszörüljük a nyelvünket ezen az újabb ruhán sem.

A következő szerelés láttán felmerült a gyanú, hogy talán lejáratóhadjáratot indított Kylie ellen saját stylistja. Bár a fenti összeállítás tökéletesen illeszkedik az új szezon trendjeibe, valahogy mégsem áll különösebben jól Minogue kisasszonynak. Inkább talán Victoria Beckhamen tudnánk elképzelni. Másnap azonban fellélegezhettünk, mert újabb fotók érkeztek az énekesnőről.

Itt már a múlt hét közepén jártunk, Klyie pedig maga volt a könnyedség, báj és elegancia, amint azt az ember elvárja tőle. Az idén sláger derékig érő kabátkák közül eddig ez az elölkötős Chanel semmiség abszolút viszi a pálmát. A divat terén történt beerősítés nyilván nem véletlen, hiszen Minogue már nagyban dolgozik következő albumán a Scissor Sistersből ismert Jake Shearsszel és Calvin Harrisszel. Ha a zene is olyan jó lesz, mint amilyenek a ruhák, jövőre csak őt fogjuk hallgatni.

Újabb nap, újabb Kylie. Vasárnapra a kék és szürke tónusok dukáltak, leopárdmintával. Gyorsan ellenőriznünk kell, hogy az állatminta nem maradt-e ki a trendösszefoglalóból. Nem, szerencsére nem hagytuk ki. Ez a hét aztán az alábbi tökfekete telitalálattal kezdődött, így aztán nem maradt más hátra, mint hogy Minogue-ot tegyük meg most a hét elképesztően öltözködő celebjének.

Oszd meg másokkal is!
Mustra