OFFLINE

Kedvenc sztárja hozhatja a fényt az otthonába

2009. szeptember 11., péntek 16:17

Tinédzserként kedvenc sztárjaink posztereivel tapétáztuk a falat, de ma már másképp is megtehetjük ezt, ha otthonunkban szeretnénk kifejezni rajongásunkat egy-egy híresség iránt. A rengeteg vicces, érdekes és dizájnos holmit árusító Etsyn például Gerard Butlerrel díszített villanykapcsoló-előlapokra lettek figyelmesek a Trendhunter szerkesztői. Egy előlap a szállítási költséget leszámítva tizenkét dollárba, azaz körülbelül 2270 forintba kerül. A fanatikusok pedig választhatnak, hogy több lehetséges változat közül melyik áll közelebb a szívükhöz. A módszer egyébként egyszerű: adva van egy rozsdamentes acéllap, amire felhelyeznek egy Butlert ábrázoló laminált fotót, és még két aranyszínű csavart is adnak hozzá, hogy rögzíteni lehessen a kapcsolón.

A színész rajongói meglehetősen elvakultak, ami Butler képmását illeti. Pár hónappal ezelőtt ugyanis az egyik New York-i szórakozóhelyen egy férfi lépett hozzá, aki pólóját felhúzva láthatóvá tette azokat a tetoválásokat, amik a 300 című film egyes jeleneteit és szereplőit ábrázolják. Az alkotás egyébként Butler tetszését is elnyerte, ugyanis lefotózta a telefonjával a férfi testét diszítő ábrákat, és később egy csapat modellnek is megmutatta.

Ön szeretné, ha kedvenc sztárja fotója virítana a villanykapcsolón?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta