OFFLINE

Bogárékszer a macskatáskához

2009. szeptember 9., szerda 15:39

Ha tetszett a kézitáska preparátum, ezt is imádni fogja.

A látványos nyaklánc bogarak kemény szárnyfedeléből készült. Nagyon szép és kétségtelenül környezetkímélő darab, de mégse kellene. Van benne valami viszolyogtató és gyomorforgató.

bogarszarnyak

Az élő bogárékszer. Soha nem láttam senkit, aki viselné, de Mexikóban ma is léteznek a kövekkel kirakott ékszernek használt háziállatok.

bogarszarnyak 002

Az élő ékszer nem ördögtől való, kortárs tervezők is játszanak az ötlettel.

Ezek a mohás gyűrűk az Adorn Jewelry alkotásai:

bogarszarnyak 003

A legizgalmasabb élő ékszer a Philips Fractal Project. A prototípus egész testre tekeredő kristálya második bőrként, LED-ek segítségével ad visszajelzéseket hangulatról, mozgásról. Tisztára, mint a vásári hangulatgyűrű, egy érdekes kísérlet az ékszer és az öltözet kommunikációs szerepének felerősítésére.

bogarszarnyak 004

Volt hangulatgyűrűjük?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta