OFFLINE

Paris Hilton magyar süteményt imád

2009. szeptember 4., péntek 12:40 |

Paris Hilton Magyarországon töltött egy pár napot, aminek a rózsaszín, csilli-villi süteményeket árusító Sugarshop cukrászda annyira megörült, hogy saját készítésű tortákkal lepte meg lakosztályában a szállodaörököst.

Nem tudjuk, hogy Hilton elfogyasztotta-e a marcipánkutyát, a csokicipőt, és a legdrágább belga csokoládékból készített finomságokat, de az biztos, hogy tetszett neki. Csütörtök este Twitter oldalára fel is tette a süteményekről készített képeit azzal a kommenttel, hogy Tinks would love this – so adorable, vagyis Tinks imádná, annyira imádnivaló!

Ha bárki nem tudná, kicsoda Tinks, annak eláruljuk, hogy ő Hilton kisasszony Tinkerbell nevű csivavája. Őszintén reméljük, hogy Hilton nem hitte a csodálatos süteményekre, hogy kutyakaja, mert akkor kár belé.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta