OFFLINE

Tyra Banks természeteshaj-napot hirdetett

2009. augusztus 24., hétfő 07:58 |

Tyra Banks augusztus 18-án a New York-i Union téren sok más nő társaságában alsóneműre vetkőzött és megmutatta igazi, vasalatlan fürtjeit. A 35 éves, modellből lett tévéshow-háziasszony az eseményen elmondta, hogy a Tyra Banks Show szeptemberben kezdődő ötödik szezonjában az eddig soha nem látott természetes hajával fog szerepelni. A nyitóepizód szeptember nyolcadikán lesz.

forrás: justjared.buzznet.com
forrás: justjared.buzznet.com

"Ebben az évadban megpróbáljuk a show-t egy újabb szintre emelni, és még igazibbak lenni, mint valaha. Ezzel bátorítjuk a nőket, hogy mutassák meg, ami van nekik, és legyenek rá büszkék. Ezt fogom tenni én is az ötödik évad premierjén. Semmi kamu, az igazi hajam lesz rajtam. Ezért 2009. szeptember nyolcadikát nemzeti természeteshaj-napnak hirdetem! Legyen mindenki természetes aznap, csakúgy, mint én" - mondja Tyra.

Önnek mi a természetellenes a haján? Ha betartaná a természeteshaj-napot, mi változna a mostanihoz képest a feje tetején?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.08.24 20:17:34tildy:)

  Hátam közepéig érő, természetes barna, hullámos hajam van. Fésülöm csak, de nem egyenesítem, nem szárítom (törülközővel csak) , nem pöndörítem.
  Ha ez valakinek igénytelen, az meg elmehet melegebb éghajlatra:D

  A festéket meg nem szeretem, meg nem is őszülök.

 • 2009.08.24 22:34:01sashafierce

  nekem is hatam közepeig erö barna de olyan egyenes a hajam h huhuhu.ha balatonos vizzel szarad meg szaritas nelkül akkor sem lesz benne egy hullam se.nem kell vasalnom meg semmi, viszont göndöriteni se tudom sehogy, se csavaro, se sütövas, se dauer...egy vmi jön be, hajszaritas utan meg meleg a hajam es ugy felkontyolom a fejem tetejere:) ugy hullamos lesz...

 • 2009.08.24 22:57:22greencurse

  Majdnem derékig érő sötétbarna-fekete hajam van. Nagyon szeretem. Nem vékony szálú, mégis könnyen szárad. Nem tekerem, nem vasalom, hagy legyen lazább és kicsit nagyobb, ha már egy balesetben megégett a fejem teteje.
  Így én egy eredeti haj napon max a kendőmet tudnám levenni, amivel takarom, mert az a helyes kis fürtös göndör hajam a műtét óta nincs meg.
  A hajam pedig az avon sampont szereti és csak heti egyszeri mosást igényel.

 • 2009.08.24 23:53:31Estella

  Annyira unom, hogy a magyar nők rászoktak arra büszkének lenni menniyre nem csinálnak semmit magukkal, és feszt bizonygatják milyen állatul néznek ám ki!
  Ne fessük magunkat, ne szedjünk szemöldököt(tuti egyenlő a tetkóval)...Már szánalmas!
  Olyan, mint amikor egy 70/A-ás ismerősömőm 42-es gatyában megmagyarázta ő csak nőies alkat, aztán valaki megmondta:"Nem nőiesség ez, nagy s.gg!".
  Az info átadása nem szép, de tartalmilag igaz.
  Én tartós színezem és vasalom, mert nem is göndör, nem is egyenes.
  Egyébként itt a kommentelők között találok csak tele pofával fujjoló pasikat/csajokat,
  akik jönnek az extrém naturalitással.
  Egyetlen pasival nem találkoztam még, aki egy jól sikerült fodrászat után elküldte volna a barátnőjét a sunyiba mert nem hipernecsörel!
  Műmellek, pumpa száj stb.(jagerlady érti a lényeget)ronda és felesleges, de egy hajfestés?
  Mindenki melíros a munkahelyen?De szarok!
  Pont a melír tud nagyon sok seszínű nőt nagyon feldobni, akár gyönyörűig!
  Valószínűleg a mindent b.sztatós csajok nem láttak még a környzetükben sem ápolt, magára adó nőt, akirőn nem ordított egy-két fifika, mégis szépek voltak!

 • 2009.08.25 06:05:11Veg_

  2009.08.24 23:53:31Estella:
  Szóval igénytelenség, amiért a természtes, fenékig érő, gesztenyebarna, enyhén hullámos, ergo csak fésüvel, kefével, samponnal kezelt hajamat nem cseszem szét mindenféle maró anyaggal, forró levegővel, max mindenféle hajbvaló csatokat, széles gumikat teszek bele? Mert csak az a jó, ha hetente 10× megyek fodrászhoz, ahol jól kimaratom, begöndörgetem/kivasalgatom, befestetem, majd szétfujatom forró levegővel, rányomatok habot/lakkot, hogy álljon valahogy, majd panaszkodom, milyen fakó, vékony hajam van enélkül... Jó tudni :-D

 • 2009.08.25 08:16:12wikiky96

  nekem nagyon viláágos szőke hajam van és vannak benne másmilyenszőke tincsek amik természetesek szóval nem festetem. alapból hullámos de vannak részek ahol majdnem egyenes és olyanok is ahol majdnem a göndör határát súrolja... ha valami olyan eseményre készülök be szoktam szárítani de utálok vele pepecselni úszásóra után sem szárítom lehet hogy ez túlzásnak tűnik de egy utcányira lakok a sulitól és 7 év alatt egyszer se fáztam meg emiatt.

 • 2009.08.25 08:43:22lanina

  En csak azt nem ertem, hoyg a termeszetes haj mutogatasahoz miert kell fehernemure vetkozni?

 • 2009.08.25 10:26:54bolletje

  Estella, pedig a kelet-európai csajokat pont azért lehet 100 méterről kiszúrni Nyugat-Európában, mert ANNYIRA túl vannak ápolva... értve ezalatt a sminktetoválást, a "nagyestélyi" sminket nappal, a szoliszínt, a túldizájnolt hajszerkezeteket (az állandó és kényszeres melírt, lehetőleg vörös árnyalatokat) és a többi.

 • 2009.08.25 10:42:08bolletje

  Azt meg ne felejtsük el, hogy Tyra showja kb. a Mónika és a Józsi Barát közé esik színvonalban, szóval nem kifejezetten az értelmiségi középosztály a célcsoport...

 • 2009.08.25 10:48:41frengi

  nyul777

  ne add fel, mert otthon is van valami hosonló,
  ugyanis vettem már rendes szappant a krischnások csonálják valahol somogy akárhol
  náluk kellene keresgélni
  a szappanjukat a rossmannban is lehet kapni, 5-600 ft-os áron.lhet hogy hajra is tudnak valamit, keresd a honlapjukat

 • 2009.08.25 10:57:15Rékuc

  bolletje: a tetovált szemöldököt és a strasszos műkörmöt nem is említetted. Anélkül nem is létezik 'igényes' magyar divatmaca.

 • 2009.08.25 11:32:53csib

  bottlje
  Igen, van ilyen is, hogy a tetekós szemöldök miatt szúrják ki a magyarokat, de általában inkább azért mert nőnek néznek ki egy német, skandináv, holland, angol tehenek mellett.
  A tetovált szemöldökű "szépségek" kevésbé gyakori jelenség a nyugat-erurópai nagyvárosok utcáin - ők a magyar plázákban vannak, meg a dzsipókban a kopasz kigyúrt mellett.
  Az én hajam totál természetesnek tűnik, holott a hossza, sűrűsége változik havonta, a kedvemtől függően teszünk be póthajakat. Szerintem kevésbé mű, mint egy hidrogénkezelt saját haj.

 • 2009.08.25 11:36:44Manu Ginóbili

  ITAL

 • 2009.08.25 11:42:10Rékuc

  csib: az átlag skandináv nő olyan, mint egy pohár tej. Egyszerű, természetes, egészséges. Szerintem semmivel sem kevésbé nőies, mint az egyszálbélű, kefiren, kiflin és cigin nevelkedett, lilacsíkos hajú, műkörmös, csingilingis magyar divatmaca.
  Szóval óvatosan azzal a tehenezéssel...

 • 2009.08.25 11:56:54csib

  az átlag skandináv nő nem festi magát, nem lakkozza ki a körmeit és nagyon hasonló ruhákban jár, mint az átlag skandináv férfi. E mellett 42-es lába van és hatalmas a tenyere. Messziről nem látszik a neme, közelről is nehezen.
  Nekem egy átlag északi férjem van, akivel átlagosan 4-5 alkalommal megyünk haza évente, ahol van alkalmam az átlagot látni (nem, nem turisték közé, hanem ahol az átlag ember él, mozog). Mindig megdöbbenek rajta, hogy nincs egy fordászat, kozmetikus, alig kapni magassarkú cipőt (a macskakövön nem is lehet vele járni, meg amúgy is beakad a bicó pedáljába).
  Abban igazad van, hogy egészségesek, és nem hájasak, csak hatalmas nagy darabok... szép nagy pohár tej az.
  a nőiesség sem egyenlő a tetovált szemöldökkel.

 • 2009.08.25 12:08:30bolletje

  Csib, nem érdemes általánosítani, meg ízlések és pofonok, és tényleg igaz, hogy sokak számára a közönségesség szexis, de azért nehogy azt hidd, hogy a magyar nők ánblokk nőiesebbek, mint mondjuk a hollandok. Sőt...

 • 2009.08.25 12:11:56bolletje

  Csib, ezzel a "A tetovált szemöldökű "szépségek" kevésbé gyakori jelenség a nyugat-erurópai nagyvárosok utcáin"-nal meg felesleges áltatni magad, tekintve hogy az utóbbi egy évben elárasztották a lengyel és magyar lányok Nyugat-Európát és nem a bankszektort, ha érted, mire gondolok...

 • 2009.08.25 12:22:17Rékuc

  csib: innen Stockholmból nagyon jót röhögök azon, amit írsz...

 • 2009.08.25 12:47:55Őrült Asszony!!

  A fenti csajoknak csak a háját látom nem a haját!!!

  bolletje: jaja, igazad van!

 • 2009.08.25 13:06:56csib

  bottelje, a magyar nők anblokk nőisebbek a hollandoknál. Elég sok holland nőt láttam már életemben, és NEM a fővárosban, NEM turisták, NEM bevándorlók között. Bár lehet, hogy mást értünk nőiesség alatt. (ez nem pozitív, negatív jelző, egy nem-nőies északi nő is lehet nagyon pozitívan egyszerű-természetes-egsézséges és lehet nagyon negtívan is nőeisenek lenne - tán ezt hívod te közönségesnek)

 • 2009.08.25 13:41:27Estella

  Lehet hőbörögni milyen hínnye vagyok, a lényeget leírtam(vette, aki akarta): én sem szeretem a végletekig barmolt dolgokat.
  Tovább lehet írni milyen parádés gyönyörű hajad/tok van és én vagyok a hülye, szerintem ettől nem lesz így!
  Tételesen, amivel"művivé"cseszem szét magam:
  - Kellékesnél vett kímélő színező, hathetente
  maganak felkenem.
  - Negyedévente(négy hónap, pföj!)elmegyek fodrászhoz, mert ettől a szörnyű beavatkozástól anniyra nem törik a hajam, hogy ennyi időnként egy kis vég lecsippentés és forma adása bőven elég.
  Szóval nincs rommá törve/száradva a hajam, érdekes...
  -Sajnos az átlagos hajmosós kategóriához tartozom, 4-5 naponta mosás, balzsamozás, szárítás, 5-10 perc alatt picit megigazítom egy vasaloval.Nem egyenesre tépem, ahogy azért sokan.
  Nincs viszont műkörmöm, féltem a bőröm a naptól/szolitól, nem gondolkozom duplára növelt cicin.
  Ezek helyett sportolok hetente kétszer, ha már egészség és természetesség.
  S ameddig láthatóan nem károsítom magam, nem csak kenem-fenem magam egész nap, addig nem ismerem el, hogy a normális mértékig való rásegítés mű!
  Illetve, amikor egy idegen srác(nem kigyúrt, szétszolizott, zsúrpubi)gratulál a velem kézen fogva sétáló barátomnak, mondván:"Bocs, csak azt akartam mondani,hogy mázlista vagy ember, mázlista!"
  Innentől én is tömjénezem az egot kicsit, meg úgy hiszem guminőnek sem kell éreznem magam! :))

 • 2009.08.25 13:51:03Rékuc

  leborulunk a gyönyörűséged előtt kedves Estella. Gondolom a kézrázó gratuláló srác nem akkor ment oda a pasidhoz, amikor fennhangon fejtegetted neki, hogy egy negyedév az négy hónapból áll.

 • 2009.08.25 14:10:35napsziget

  Rekuc: ott a pont:-)

 • 2009.08.25 14:18:29Őrült Asszony!!

  hehehe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • 2009.08.25 14:22:29csib

  Hát, eljutottunk a legaljáig, az ősi dogmáig... okos természetes csajok vs. hajfestékes (számolni nem tudó) buták libák.

 • 2009.08.25 14:52:31Rékuc

  hajmosás: én naponta mosom (samponnal) és szárítom, habbal. A végén pedig wax-al formázom.
  Muszáj minden nap mosnom, mert egyrészt a rövid frizurát iszonyatmód elfekszem minden éjjel, másrészt a habot-waxot is ki kell mosnom belőle.
  Imádom a rövid hajamat, de minden reggel be kell lőni (amúgy 5 perces művelet), hogy ne úgy nézzek ki, mint egy női hadifogoly. Egy hátránya van: nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy ha nincs kedvem szárítani és formázni, akkor lazán összefogjam egy lófarokba :)

 • 2009.08.25 16:02:43bolletje

  Csib, innen a holland vidékről nagyon viccesnek tűnik, amiket írsz :)

  Éppen most kerekeztem el egy átlagos falusi, kb. ötvenes holland háziasszony mellett, aki éppen ablakot pucolt a következő szerelésben:
  térdig érő hófehér, makulátlan vászon szűk szoknya, hozzá passzoló sötétkék, derékban karcsúsított, fehér galléros blúzban gyöngy nyakékkel és fehér topánkával kiegészítve, haj finom eleganciával felfésülve. További paraméterek: kb. 170 centi talán ha 55 kilóval. Ja, sminkelve tényleg nem volt...

  Még csak azt sem mondhatom, hogy kivételt képez, tulajdonképpen mindenki így néz itt ki, melegítőben csak azt látni utcán aki éppen fut vagy sportolni megy, ápolatlan, zsíros hajat soha, sál, nyaklánc, karkötő kötelező és a többi. Pedig a falu egynegyede olyan egyszerű parasztasszony, aki még soha életében nem vett fel nadrágot ...

 • 2009.08.25 16:20:40kyskalacs .

  hát csib az északi nök tényleg ilyenek. nagy trampli a többsége.a farmer sportcipö le nem szakad róluk..meg a gumicsizma.
  elkényelmesedett némberek akik nagyivbe szarnak rá hogy imponáljanak a férfiaknak. nagyon ritka az ápolt,igényes nö.
  amugy még derekuk sincs-még a vékonyaknak se.egybefasirt mind.

 • 2009.08.25 16:47:09Rékuc

  ja, bizonyára azért van annyi jó skandináv meg izlandi meg nyugati divatblog, mert errefelé csak ilyesmire telik. Gumicsizmára. Aha.
  egy magyar divatblogon mi lenne? az aktuális fodros szoknya (kötelezően cuki falatnyi rucinak titulálva), flitteres táskával és - valós példát idézek - csizmára való strasszos sarkantyúval?
  http://m.blog.hu/fi/fika/image/csizma.jpg

 • 2009.08.25 16:49:49csib

  bottlje
  Innen a gép mögül nagyon vicces, ahogy még mindig nem érted, hogy miről beszélek. :)
  Nem igénytelenségről, zsíros hajról, macinaciról van szó - nem ezek megléte van nemléte a nem a nőiesség (ezt igénytleneségnek hívjük és semmi köze a nőiséghez).
  A holland nők belülről legalább annyira nem nőiesek, mint kívülről. Annyira emancipáltak, hogy férfiként gondolkodnak dolgokról, vagyis sokkal inkább unisex szerepek vannak. Ennek része az is, hogy olyan fontos motívációjuk az, hogy tetszedjenek a férfiaknak. Mint ahogy erejüket dzsipek és tetkók formájában fitogtató alfa-hímek is ritkábbak arrafele. (A férfiak is kevésbé férfiasak, ha úgy tetszik.) Ez megint nem ítélet, jó vagy rossz, csak megfigyelés.

  Az viszont statisztikai tény, hogy az átlag holland nő nem 55 kiló és 170 centi. Én 175 vagyok, itthon magas, de kint kicsi, bárhova megyek. A férjem azt (is) szereti magyarországon, hogy lát a koncerteken (185 centis, de kint mindig a tornasor végén állt). :))

 • 2009.08.25 16:53:23bolletje

  Egyébként megfigyeltem, hogy minél inkább bukik egy pasi a strasszos műkörmös, tetkós szemöldökű "nőies nőkre", illetve minél inkább erőlteti egy nő ezt a fajta "igényességet", annál biztosabb, hogy a kedves édesanyjuk otthonkában nyomta és/vagy szürke/lila nejlonkosztüben, rövid, szigorúan dajeroltatott frizurával, illetve hogy az egyébként nem "igényes" és nem "nőies" anyukáját apu elhagyta valami ribancért...

  És ez nem csak magyar jelenség, ugye.

 • 2009.08.25 16:58:22Rékuc

  csib: te itt mindent összekeversz és összemosol. Miért volna kevésbé nőies az egyenrangúként kezelt és élő nő? És miért egyenlő a kötelező feleség és barátnőszerep a nőiességgel?
  Mintha 1955-ből írnál, komolyan...

 • 2009.08.25 17:06:03bolletje

  Csib, statisztikai tény, hogy az átlag holland nő 168,3 centi és 69,8 kiló, míg egy átlag magyar nő 163,5 centi és 67,4 kiló, amiből azért kitűnik, hogy a magyar nők enyhén szólva gömbölydedebbek, mint a hollandok (igaz, a kövérség nőies :))

  Ezen kívül csupán attól, hogy egy nő alig üti meg a 160 centit, nem lesz se nőies, szép meg pláne.

  Hogy ki és mi a nőies: már régen rájöttem, hogy a (az átlag, mert most ronda módon általánosítunk) holland nő kívül erős, belül gyenge, míg a magyar nő kívül puha, belül kőkemény...

  De igaz, konzervatív szemmel a hollandok a nőiesek, a fogyasztói társadalom szemszögéből a magyarok viszont messze verik őket.

 • 2009.08.25 17:13:03bolletje

  Rékuc, ha már 1955: Hollandiában a lakosság majdnem tíz százaléka olyannyira konzervatív, hogy az asszony kötelezően otthon van (ortodox protestánsok, nem muzulmánok, szóval fehérek).

  Felesleges általánosítani, na.

  Amúgy meg régen pontosan tudták, ki a nőies és ki a kurvás, nem volt így egybemosva a média által. Voltak a tisztességes asszonyok meg a ribik, oszt kész.

 • 2009.08.25 17:15:58bolletje

  Egyébként meg részemről kiszállok, annyira utálom, amikor hagyom magam ilyenekbe belekergetni...

 • 2009.08.25 17:23:00csib

  Bottlje,
  a nőies nő nálad egyenlő a tetovált szemöldökkel? Nézd ezt írod: " a holland nő kívülről erős, belül gyenge" - szerintem az ERŐ kifejezetten nőies tulajdonság? Magadnak mondasz ellent.
  Rékuc, az egyenrangúság pont az, hogy egyenrangúak vagyunk, érted? Nem, biztos nem érted, hol itt az ellentmondás. Egyenrangú az azt jelenti, hogy mindenki ugyanolyan rangú (eddig tudod követni?), ugyanúgy bánnak vele, egyenlő. Most kapaszkodj meg, mert jön a logikai csavar, reméljük megfejted: ha mindenki ugyanolyan, akkor a nő kevésbé nő, a férfi kevésbé férfi, mert mind ugyanolyanok vagyunk. Egynelőek. Ezért aztán az egyenrangúként kezelt nő per definíció kevésbé nőies. (De szerintem ez már túl sok logikai csavar neked.)

 • 2009.08.25 17:49:23bolletje

  Csib, EGYENLŐEK, nem egyformák. Ez még a Bibliában is így van.

  Erő: el lehetne vitatkozni azon, hogy az erő (a lelki, nem a fizikai) vajon nőies tulajdonság-e, szerintem ahhoz, hogy valaki megszüljön és felneveljen egy gyereket azért nem lehet teljesen gyengének lenni. Gyengédnek igen, de az megint más.
  Egyébként ezt úgy értettem, hogy a holland nők csak úgy tűnnek, hogy kemények (mert őszintébbek), míg a magyar nők csak megjátszák a nőies gyengét. Átlagban.

  És akkor most vajon a megjátszás és a hazudozás nőies tulajdonság? Ha igen, pl. a nagy romantikusok, akik pontosan tudták, mi és ki a nőies miért a nemes jellemű nőket imádták?

  És ki az igazi magyar nő? Mert hogy nincs még olyan keveredett ország Európűban, mint Magyarország. És ugyan tagadni lehet, meg fejeket a homokba dugni, de minden népnek más a habitusa, következésképpen hiába magyar mind a kettő, egy temperamentumos zsidó lányt nehéz egy nevezőre hozni egy nyugodtabb palóccal vagy székellyel.

  No mindegy... mint említettem, utálom, ha hagyom magam belekergetni ebbe a sarokba.

 • 2009.08.25 17:56:27Estella

  Gratula ehhez a sok okos bölcsészhez("kollégák"valaha...sajnos), aki begyűlt ide!
  Főleg basztatni a cicababákat és nekem gratulálgatni mert ér siker...
  Amúgy Rékuc: feltételezem értelmezve olvasni megint nehéz lenne, mert akkor kiderülne pont mennyire nem vesz el semmi időt a tanulástól, munkától bármelyik tevékenységem.
  Ennyi erővel én is gratulálhatnék a sok burkoltan írogatónak, aki csak balladai homály szintjén utal rá milyen szép is az ő kis hajacskájka!
  A legjobb barátnőm egy tetovált szemöldökű, szilikonos cica, ötször több kedvességgel, jóindulattal mint ez az álszent bagázs a stafírozatlan fejével.Neki ez az alap, de nem szólná le ok nélkül a ti rendkívül irígylésre méltó természetes"szépségeteket"sem!
  Egyébként Rékuc...
  Egyszer te is kifjtetted milyen dögös, bögyös, vörös vagy...kérés és indok nélkül nélkül.Szóval ne te respektáld kérlek az előmenetelem!

 • 2009.08.25 18:01:20Estella

  Egyébként ja, eljutottunk az intellektuális, természetes dömper vs. tetovált paraszt(k.va valószínűleg)szintig.

 • 2009.08.25 18:02:21bolletje

  Estella, az nem baj, mert ugye sem az intelligencia, sem az okosság nem nőies tulajdonság LOL

 • 2009.08.25 18:06:41Yvettebabacool

  csak nevetek,mert típusokkal dobálóztok holott a lényeg elsikkad-mindenkiben benne van-legyen tetoválva, szilikonos, molett, vékony...

 • 2009.08.25 18:07:22Rékuc

  jó, akkor nem respektálom :DDD
  tudod, mit jelent a szó?
  jééézusom

 • 2009.08.25 18:14:56Estella

  bolletje:

  Azért a:" Szép a lelke, fordítsuk ki!"
  végső megoldásig remélem nem jutunk el. :))

  Természetesen nagyon fontos a lélek, intellektus stb., de egy nagyon aranyos férfi barátom egyszer megmondta az tutit:" Jóindulatú, aranyos, okos lányt szeretnék...
  De nem a lelkére fog felállni!"

  Ha valakinek szőkített, tetovált szemöldökű orvos barátnője van az önmérgező sarlatánnal él(meg biztos a mű testére kapta a diplomát)? :))

 • 2009.08.25 18:18:34bolletje

  Estella, az orvosilag nem indokolt tetovált szemöldök mindenkinek ciki, foglalkozástól, vallástól, nemzetiségtől és nemi hovatartozástól függetlenül. Pont.

  Mondhatnám igénytelen, haha.

 • 2009.08.25 18:18:37Estella

  Rékuc: Tudom mit jelent.
  Lovagolj tovább a természetességen meg a nyelvtanon(mindig ezekkel szájkaratézol)!
  Ja, akkor te természetes vörös vagy! :D
  Jobban r e s p e k t á l n á l a k, ha egy igazi bunkó, legalján beszólost próbálnál alázni, mert azt legalább okkal tennéd! :)

 • 2009.08.25 18:21:17Estella

  Akkor a foglalkozástól már függetlenítettük a tetoválást pl.?Hm...
  Pár nap alatt el is jutnánk az elfogadásig, ha nem is értjük meg a másikat.

 • 2009.08.25 18:22:20Yvettebabacool

  Én vörös vagyok de kb 15 éve nem láttam a saját hajszínem-még ott sem...
  Szőke, barna, és fekete közt mozgok mindig, de ettől függetlenül természetesnek vallom magam, sőt, kimondottan jól érzem magam a bőrömben smink és minden egyebek nélkül egy trikóban kikelve az ágyból, sztem ez az ami a természetességet definiálhatja, úgy ahogy felkelsz reggel...minden misung nélkül.

 • 2009.08.25 18:25:14bolletje

  Estella, a tetovált szemöldököt nem, nem, soha! :)

 • 2009.08.28 09:42:13Gylbert

  Tyra afroamerikai nem? Akkor hogy lehet neki hullámos a haja? Esetleg göndör nem? Miért vett fel testszínű hacukát mikor az összes többi nő vállalni tudta a kisebb-nagyobb testhibáját? Természetes-nap, csak épp semmi nem természetes rajta így sem. Ez olyan mint a smink nélküli természetes fotók, azért azokon is van minimum alapozó, illetve Photoshop. Csinálná rendesen ha már annyira hangoztatja. Mutatná meg a háját is hozzá, vagy ne dumáljon.

 • 2009.08.28 11:38:19kutyaház

  2009.08.24 23:53:31Estella

  Aki 42-es ruhát hord az dagadt, nagyseggű? Akkor te biztosan egy anorexiás, boldogtalan lény lehetsz...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta