OFFLINE

Katy Perry térképben, dobókockában és egyéb verziókban

2009. augusztus 16., vasárnap 12:12

Katy Perryt nagyon sok mindenkihez lehet hasonlítani. Maga az énekesnő egyszer azt nyilatkozta, hogy ő olyan, mint Lily Allen, csak soványabb kiadásban. Eddigi elképesztően öltözködő celebjeink közül esetleg Dolly Partonhoz is hasonlíthatnánk ezt tipikusan amerikai giccsparádé-stílust, ami a humort úgy vegyíti ízléstelenséggel, hogy a végeredmény vagy ellenállhatatlan, vagy katasztrofális (nézőpont kérdése, hogy melyik). Sokan arra is rámutattak, hogy Dita von Teese és Katy Perry külsejében az az hasonlóság, hogy mindketten természetes szőkék, akik sötétre festik a hajukat.

Az énekesnő a héten éppen Ausztráliában shoppingolt, amikor a fenti térképes ruhában lefényképezték. Sok stílusjegy felfedezhető ezen a képen, ami Katy Perry öltözködésére általában jellemző. Tele van például harsány színekkel, illetve az olyan egyszerű jelekkel-szimbólumokkal, mint a szív (vagy a szmájli, lásd lejjebb). És kétségtelen, hogy Katy Perry és Lily Allen napszemüveg-ízlése nem áll túlzottan távol egymástól.

Ebbe a képbe remekül illik a pöttyös is. Fent két kedvenc pöttyös Kary Perry-ruhánk látható.

És végül van még valaki, aki manapság mindenkire hatással van, és ha az ember lát egy ilyen dobókockás jelmezt, nem tud nem arra gondolni, hogy minden bizonnyal Katy Perry is őt próbálta meg túllicitálni. Mármint Lady Gagát. Nem olyan, mintha az alábbi fellépőruhát az ő ruhatárából kérte volna kölcsön...?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta