Victoria Beckham odafelé retrósan, visszafelé szigorúan repül

Újabban csak fehérneműben szoktuk látni Posh Spice-ot, ezért hadd szenteljünk most egy posztot két olyan összeállításnak, amik bugyin-melltartón kívül egyéb darabokat is tartalmaznak. Az alábbi, '60-as évekes utánérzéssel ízesített szerelést Los Angeles repterén mutatta be az első számú focistafeleség, amikor ment American Idolt zsűrizni.

Hogy az összeállításból csak a pozitívumokat emeljem ki, három dolog említendő. Először is a miniruha, különösen kackiás szabása miatt. Másodszor ez az orvosi táskára emlékeztetően férfias batyu. Bízunk benne, hogy Beckhamné nem fapadossal repült, mert így szemre nem tűnik biztosnak, hogy táskája beleférne abba a kutricába, amivel a túlméretes kézipoggyászt szokás kiszűrni. A harmadik kedvencem a nevetségesség határát súroló napszemüveg. Ezt a fazont egyszerűen neki találták ki, a többieken valahogy sose áll ilyen jól.

Oda- vagy visszafelé nézett ki jobban Victoria Beckham?

A műsor után a visszafeléúton aztán már nem bíbelődött a retróval. Amint az alábbi fotókról látszik, maradt a táska, a napszemüveg, a Rolex és a fekete mint alapszín. Cipőből azonban egy még magasabb sarkút választott, a ruha kevésbé izgalmas, viszont a hajráfot szerencsére egy meglehetősen szigorú kontyra cserélte. Önnek melyik összeállítás jön be inkább?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek