OFFLINE

Obama, Bruni, Pitt a legjobban öltözöttek listáján

2009. augusztus 6., csütörtök 14:40 |

Kattintson jól öltözött sztárokért!

A Vanity Fair összeállította a 2009-es év legjobban öltöző hírességeinek listáját. A politikusokból, azok feleségeikből, énekesekből, színészekből, üzletemberekből, tervezőkből álló lista idén is remek stílussal megáldott hírességeket sorol. A Dicsőség Csarnokába többek között Catherine Deneuve és Renee Zellweger került be. A listára szintén felkerült Barack és Michelle Obama, Penelope Cruz, Natalia Vodianova és férje, Brad Pitt, Daniel Craig, de a magyar származású Arpad Busson is. Az összeállításban - melyet itt lehet megtekinteni – a szokásos divatot firtató kérdések mellett - ki a kedvenc divatterveződ, hol vásárolsz legszívesebben - az elemzésbe bekerült a jótékonysági rovat is, ahol a sztárok a kedvenc alapítványaikat sorolták fel.

A megszokottnak számító kit tartasz stílusikonnak kérdésre azonban érkeztek szokatlan válaszok is, a nem túl kirívó Jackie Kennedy, Grace Kelly és Marlene Dietrich mellett követendő példaként szerepel James Bond, Károly herceg, vagy éppen VIII. Edward is.

Kattintson jól öltözött sztárokért!

A listából megtudhatjuk, kinek melyik a kedvenc darabja, vagy éppen mi az, ami nélkül nem tudnának élni. Carla Bruni világ a balettcipőjével teljes, Brad Pitt a Make It Right alapítványos pólójához ragaszkodik, Cy Twombly legjellegzetesebb ruhadarabja a zöld nadrágtartó, míg Arpad Busson a monogramos mandzsettáját imádja. Roo Rogers elmondása szerint 8 éves kora óta ragaszkodik a piros zoknijához, a Dicsőség Csarnokba bekerült Catherine Deneuve pedig a slim cigarettát tartja elengedhetetlen kelléknek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta