Rachel Weisz tiltakozása ellenére tombol a botoxláz

Egyre több külföldi celeb nyilatkozik arról, hogy ő bizony kipróbálta a botoxot. Van, aki valószínűleg csak egyszer adta be a derekát, és azóta inkább megpróbálja elfogadni azt, hogy egyszer ő is megöregszik, lásd Geri Halliwell - akit az öregedés még nemigen érint, tekintve, hogy a harmincas éveiben jár. Van, akinek viszont bejött a kezelés, és azóta is lelkesen jár a megfelelő szakemberhez, lásd Anastacia. Az énekesnő egyébként azt is kifejtette, szerinte nem is annyira vészes a botoxozással oly sokszor megvádolt Nicole Kidman kissé merev arca. Igaz, a színésznőről még a saját plasztikai sebésze is azt állította, hogy kicsit túlzásba vitte a botox használatát. Kidman persze mindig szorgalmasan tagadta, hogy ő ilyen kezeléseknek vetette alá magát.

A botoxos kezelésekkel összefüggésbe szokták hozni Madonnát is, aki azonban már nem az idegsejtek bénításában hisz, hanem egy újfajta kezeléssel fiatalítja magát. Az idei Oscar-gála estéjén látható volt, hogy az énekesnő egy olyan eljárásnak köszönheti fiatalos külsejét, ami körülbelül hatezer dollárba került egy Beverly Hills-i klinikán. A harmincperces beavatkozás során egy szalagszerű, felszívódó anyagból készült implantátumot ültetnek be egy fül alatti bemetszésen keresztül. A szalag körülbelül két hónap alatt szívódik fel, és az eredmény három éven keresztül is kitart.

RW haarper

Arról nem szól a fáma, hogy Rachel Weisz kezeltette-e már az arcát botoxszal, vagy sem, mindenesetre a Harper's Bazaar magazin brit kiadásában egy igazán markáns véleményt fogalmazott meg. A színésznő szerint be kellene tiltani, hogy kollégái ránctalanító injekciókkal tartsák magukat fiatalon, mint ahogy a sportolók számára is tilos a szteroidok alkalmazása. A magazin címlapján egy testre simuló fekete ruhában pózoló sztár hozzátette, mivel a színészi játék szempontjából nagyon fontos a mimika, ezért nem érti, hogy miért akarná valaki, hogy arca ránctalan, de egyben kissé kifejezéstelen is legyen.

Az angliai születésű színésznő a magazinnak egyúttal azt is kifejtette, hogy melyik nemzet stílusával tud leginkább azonosulni. „Imádom, ahogy a londoni lányok öltözködnek. Annyira más, mint az Egyesült Államokban preferált jólfésült, tökéletes külső" – nyilatkozta a Múmia filmek magyar származású sztárja. Rachel Weisz egyébként jelenleg New Yorkban él vőlegényével, Darren Aronofskyval és közös gyermekükkel, a most hároméves Henryvel.

Ön szerint is be kellene tiltani a botoxot a színészek és színésznők körében?

Oszd meg másokkal is!
Mustra