Ezekben a ruhákban lépett volna fel Michael Jackson

Michael Jackson tragikus halála előtt éppen a This is It című gigaturnéjára készült. A turné kollekcióját a People magazinnak mutatta be az a divattervezőpáros (Dennis Tompkins és Michael Bush), akik évek óta dolgoztak a sztárral. A képen a jacksoni divat alapdarabjait láthatjuk, amelyeket felturbóztak a nagyszabású turné kedvéért.

forrás: Michael Bush-Tompkins/Bush archives
forrás: Michael Bush-Tompkins/Bush archives

1. Csillogós dzseki: Michael Bush és Dennis Tompkins újraértelmezte Jackson ikonikus megjelenését mind a huszonhat dalhoz, amit előadott volna. A már régről ismert Thriller-dzsekit fényszálakkal szőtték át, amelyek a zenéhez igazodva villantak volna fel.

2. Régi kedvencek: a szintén jól ismert, csillogós fehér kesztyű és zokni is szerepet kapott volna a showban. Bush szerint ezeket a darabokat azért imádta Jackson, mert a fényességük által az is jól látta mozdulatait, akik nagyon messze ültek a színpadtól.

3. Katonai divat: az I Just Can't Stop Loving You című számot Bush és Tompkins ötletei alapján katonai viseletben adta volna elő.

4. Övek és sípok: a kövekkel kirakott övvel kapcsolatban Tompkins a People magazinnak azt mondta, biztos benne, hogy tökéletesen illeszkedett volna Jackson 71 centis derekára. „Mindig is nagyon vékony volt" – fogalmazott.

5. Legfontosabb mozdulatok: a sztár új Billie Jean-fellépőruháját 3,5 kiló Swarovski kristállyal és hatvan fénytörő ponttal rakták ki, és a sztár biztos volt abban, hogy képes lesz az ismert pörgős mozdulatait elvégezni. „A tánc mindig elsődleges volt számára, a ruha csak azután jött. A mozdulatai minden eddiginél pontosabbak voltak" . mondta Bush.

Oszd meg másokkal is!
Mustra