OFFLINE

Johnny Depp ragaszkodik a fehérre meszelt archoz

2009. június 23., kedd 13:48

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

Johnny Depp a Sweeney Todd és a Charlie és a csokigyár után ismét fehérre festett arccal áll a kamerák elé az Alice csodaországban című 3D-s filmben. Alice nyúlkergetésének újragondolását Tim Burton rendezi, így tulajdonképpen nem is lepődtünk meg annyira a grandiózus díszleteken és jelmezeken.

A Huffington Post közzé tette a Disney nevével fémjelzett alkotás első fotóit, melyeken a színész csodás kalapban, vörös, göndör hajjal és sárgászöld kontaktlencsével látható Bolondos Kalaposként. Helena Bonham Carter ijesztőre maszkírozva pózol Szívkirálynőként, Anne Hathaway pedig – nem meglepő módon - fehér hajjal néz a távolba Fehér Királynőként.

A főszereplőről, Alice-ről, akinek szerepében a nem túl ismert, ausztrál származású Mia Wasikowskát láthatjuk, mindössze egy távoli fényképet tettek közzé, a szőke lány profilját az érdeklődők itt tekinthetik meg. A kész film megjelenésére mindenesetre 2010-ig még várnunk kell.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta