OFFLINE

Kismama-flashmobot szerveznek a Wampon

2009. június 6., szombat 18:10

Aki terhes, öltözzön lilába és vegyüljön az Erzsébet téren, mert a gömb a legszebb forma - hirdetik a Wamp szervezői.

A június 7-én megrendezendő WAMP szervezői sajátos flashmobra hívják a dizájn vásár várandós rajongóit. „A hozzánk hasonlóan gömbölyödő hassal közlekedőket arra bíztatjuk, öltözzenek lilába, és délután négykor jöjjenek el az Erzsébet térre, ahol találkozunk egy közös fotó erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó készül - a gömb a legszebb forma mottó alapján."

fléashmob

A flashmob ötletén nem sokat gondolkodott a vásár csapata, most épp hárman is gyereket várnak közülük, így hamar megegyeztek a programban, majd a látványos akciót definiálták. „A flashmob emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik"- közölték, és hogy miért is elsősorban a várandós nőkre gondoltak, így indokolták: „abból kiindulva, hogy ez a pompás állapot nem csupán minket érint - úgy döntöttünk, legyen a nyár első dizájn piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívunk mindenkit, gömbölyödjön a hasa, vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé"- fogalmazták a sajtóközleményben.

A terhesség tematikájához kapcsolódó vásáron most vasárnap kiemelt szerepet kapnak a kismamaruhák, az egyedi gyerekbútorok és kiegészítők és játékok.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta