OFFLINE

Cindy Crawford második fénykorát éli

2009. június 4., csütörtök 09:18

A negyvenes éveiben járó Cindy Crawford topmodellségének második fénykorát éli. A Spar reklámarca lett, vagy épp egy szál habban pózol, majd Versace órákat népszerűsít.

A negyvenes éveiben járó Cindy Crawford topmodellségének második fénykorát éli, az idei tavasz az utóbbi évek legmozgalmasabb időszaka a számára, legalábbis a megfontolandó megkeresések számát tekintve. A Spar megújult Beauty Kiss termékcsaládjának a legújabb reklámarca lett, és habár az arcára koncentrál a kampány, dögös, fekete fürdőruhában pózol a plakátokon, haja csupa víz. A Spar Österreich vezetője egy interjúban elmondta, a cég szívesen alkalmaz hírességeket, ha termékei népszerűsítéséről van szó, arra pedig különösen büszkék, hogy a 43 éves modellt sikerült leszerződtetniük.

cindycrawfordtejvajkep

Mialatt Cindy Crawford férjét, Rande Gerbert szexuális zaklatással vádolja a család tulajdonában álló éttermek két, volt női alkalmazottja, a kétgyerekes modell inkább munkáival igyekezett a nyilvánosság előtt maradni, családi életéről elterelve a figyelmet. Ebben az időszakban Donatella Versace kérte fel, hogy Gisele Bundchennel és Kate Moss-szal együtt népszerűsítse a 2009 tavaszán megjelent EON nevű Versace órákat, amelyek egyébként Magyarországon is kaphatók. Az erről szóló sajtóközleményben a szokásos bódító marketingszöveget olvashattuk, aki fogékony rá, annak a kedvéért idézzük. „Az EON a hűvös érzékiség és az elegáns nőiesség ellentétét testesíti meg". Köszönjük.

Cindy Crawford legutolsó fotósorozatai is figyelemre méltóak. Márciusban az Allure magazinnak állt modellt, de mivel aktot nem szeretett volna vállalni, a teljes öltözéke egy habréteg volt, amelyből egy árnyalatnyival vastagabb jutott a mellére, hogy inkább sejtessen, mint mutasson. Tavaly télen a francia Vogue magazin kérte fel, hogy szerepeljen egy fotósorozatban. A modell fürdőruhában, miniszoknyában, mélyen kivágott felsőkben állt a kamera elé. A modell visszatérését egyébként néhányan a 2008-as Michigan Avenue őszi számához kötik, ahol is a Moulin Rouge őskorszakát idéző giccses-szexis sorozatban szerepel.

Crawford pályája a nyolcvanas években kezdődött, amikor is egy fotós a valódi terepen figyelt fel a 16 éves lányra, aki nyári szünidőben zsebpénzért kukoricát szedett. Nem sokkal később némi nyomásra az Elite modellügynökség versenyére, a Look of the Year-re jelentkezett 1983-ban, ahol felkeltette a divatszakemberek érdeklődését, akik rögvest javasolták, ha komoly modellkarriert szeretne, távolíttassa el az ajka fölötti anyajegyet. A modell erre nem volt hajlandó, habár vallja, a szakmai alázat számára alapvető. A karrierje anyajeggyel is gyorsan elindult. Chicagóan kezdett modellkedni az Elite-nél, és első topmodellek közé tartozik, akik fotók jelentek meg a Playboyban. Az egyik legismertebb kampánya a Revlonnak készült, amelynek több mint egy évtizedig az arca volt. Az ismertsége nemcsak a modellszakmának köszönhető, hanem főleg annak, hogy első fénykorában férjhez ment Richard Gere-hez, aki abban az időben menőnek számított. Ma már kettejük közül a inkább a volt feleség a híresebb.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta