OFFLINE

Akasszon véres zuhanyfüggönyt

2009. június 3., szerda 08:17

A giccset betageltem, de attól még viccesek ezek a tárgyak. A Spinning hat.com-on megvásárolható mindegyik, Psycho-játszáshoz szuper kellék.

A tematikus konyhai kötényektől kitör a frász, ez a gyűjtemény legkevésbé frappáns darabja, de nem hagyhattam ki. Vérfoltos henteskötény. Olcsó, szűk tíz dollár.

veres holmik 001

A fűrdőszoba hálásabb közeg a viccelésre, ki ne látta volna Alfred Hitchcock Psychoját? A függöny túldramatizált, de a kilépő üt, látogatóba érkező anyós kikészülne tőle. "Anyuka a mosdó ott van balra, a villanykapcsolót belül tetszik találni"

veres holmik 002
veres holmik 003
veres holmik 004

Ezt a jelenetet talán senkinek nem kell bemutatnom. Az American Psycho fürdőszobajelenete is elég jó, de az csak Christian Bale és az ő megejtő fizikuma miatt.

Az ikonikus késelés nem hagy nyugodni másokat sem, kedvelt téma az idétlen függönyök körében.

veres holmik 005

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta