OFFLINE

Helyreigazítás

2009. június 2., kedd 13:54

A Velvet.hu-n 2009 május 15-én megjelent A BKV dolgozói lázadoznak Makány Márta ruhái ellen című posztunkban Makány Márta személyéről

- valótlanul állítottuk, hogy Makány Márta ruhái ellen lázadoznak a BKV dolgozói. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Makány Márta által tervezett ruhák kivitelezőjének a munkája miatt érkezett panasz a BKV dolgozóitól. Az új formaruhák tervezése és gyártása két, egymástól teljesen elkülönült folyamat volt. Makány Márta és az EMEF Zrt. Között sem a kivitelezés során, sem egyéb módon nincs és nem is volt kapcsolat.

- valótlanul állítottuk, hogy a BKV dolgozók a Makány Márta által tervezett ruhák imázsával nem értenek egyet. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Makány Márta által tervezett ruhák terveit a BKV minden szakszervezete elfogadta, és a dolgozók nem az imázzsal nem értenek egyet, hanem a ruhák minőségével.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta