Mickey Rourke már a szemüvegével is üt

Plasztikai sebészeti karrierjéről külön cikkben emlékeztünk meg, és most végre itt a Hét Elképesztően Öltöző Celebje Rovatban rójuk le adósságunkat, amivel Mickey Rourke ruhatárának tartozunk. Mert megint itt egy szupersztár, aki olyan szerkókban jár-kel, ami miatt kiröhögnénk, ha szembejönne a Körúton. De ugyebár ő nem egy körútonsétáló akárki, hanem Maga Mickey Rourke. Már ha valakit ez meghat. Minket mindenképpen.

Kezdjük esetleg ott, hogy a filmbéli pankrátornak az életben már a szemüvege is üt. Az e bekezdés felett látható képeken éppen két kedvenc keretében mutatkozik, amelyek közül talán a baloldali, aranyos csillogású az izgalmasabb, amely az ötvenes évek női macskaszem-kereteit idézi azzal, hogy leheletnyit kifelé-felfelé csúcsosított. Gagyi? Buzis? Rossz értelemben véve "trendi"? Kit érdekel, ha Mickey Rourke hordja?!

És akkor még nem is szóltunk szakállról és bajuszról, amit mintha csak úgy odarajzoltak volna neki. Vagy az elképsztő hajzuhatagról. Az öltönyhöz zokni nélkül hordott cipőről. A köldökig kigombolt felsőkről és a kivillanó szőrtelen, de tetovált mellkasról. A színes és/vagy tiritarka mintás zakókról és ingekről. Borzasztó, de lenyűgöző.

Oszd meg másokkal is!
Mustra