Rihanna fodrásza Ollókezű Edward

Első látásra úgy tűnik, Rihanna fodrásza a Johnny Depp által életre keltett figura, az is felvetődött bennünk, hogy talán közös szalonba járnak David Lynch-csel.

Ollókezű Edward figarónak is nagyszerű. Nem a precíz Sassoon-iskola híve, inkább irányzattagadó, kreatív, és stílusa formabontóbb, mint egy japán kutyakozmetikusé. Azoknak a vendégeknek is ajánlott, akik nem szeretik, ha fodrászuk állandóan szóval tartja őket, Edward nem kérdez, nem beszél munka közben. Első látásra úgy tűnik, Rihanna fodrásza is a Johnny Depp által életre keltett figura, az is felvetődött bennünk, hogy talán közös szalonba járnak David Lynch-csel – aki 2007-ben Gucci-reklámot rendezett, vagyi6 van rá esély, hogy trendérzékeny - de valójában erre nincs bizonyíték. Az énekesnő fodrásza egyelőre nem állt ki a nyilvánosság elé vállalva arcát a művéhez, bár a nemzetközi divatblogok nem olyan egyedi ez a kreáció, a jövőben egyre több hasonló celebfrizurát látunk majd. Addig is galériánkban tekintsenek meg néhány extrém hajkibontakozást Rihannától.

A barbadosi énekesnő az elmúlt időszakban beágyazta magát a divatszakmába, nemcsak a frizurái érdekesek, hanem a reklámkarrierje is. A kezdetekkor a Piaget luxusóra manufaktúra kereste meg, hogy népszerűsítse az új modelleket. Így lett az énekesnő Take a Bow című dalához készült klip sajátos órabemutató. Később Umbrella című slágerének nyomán Rihanna saját esernyőket adott ki. Legutoljára pedig a Gucci kereste meg, hogy legyen a márka kampányarca.

Oszd meg másokkal is!
Mustra