Budán lesz még egy H&M

A XI. kerületben a Kőrössy József utca fogja várhatóan betölteni a Liszt Ferenc tér funkcióját, az utca az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. beruházásában a budai Skála helyén épülő Allee része. Az Allee 46.000 négyzetméter bevásárló- és szabadidős területet, 7.000 négyzetméter irodaterületet, illetve a közel 90 lakásból álló Simplon Udvart foglalja magában, a teljes befektetés értéke 200 millió euró.

hm

A projekt novemberre készül el, így a karácsonyi vásárra az itt üzletet bérlő világmárkák készletéből lehet majd vásárolni. A H&M divatmárka 1.700 négyzetméteres területre írt alá bérleti szerződést, az egyik legnagyobb bérlő pedig a Van Graaf, a maga 4.200 négyzetméternyi területével.

Az Allee-ban létesülő éttermek és kávézók egy része a földszinten, a ház oldalában kap helyet, és a sétáló utcává alakított Kőrössy József utcára nyílik. A nagy teraszokkal rendelkező vendéglátó egységek között megtalálható az olasz Pomo D'oro étterem is. A sétáló utca és a hozzá kapcsolódó park Dél-Buda első versenytársa lesz a pesti oldal kedvelt Liszt Ferenc terének. Az Allee sajtóközleménye szerint a létesítmény 300 ezer embert szolgál majd ki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra