no

USB ékszerek: a fúrós meg a kristályos

Tipikus helyzet: a férfi bemegy a túlságosan csillogó és sok gügye tárggyal is operáló Swarovskiba mert a csaj megint öregebb lett, a csajjal már ennyi éve vannak együtt, a csaj gyereket szült. A csaj barátnője mondta, oda menjen, azt is mondta mi tetszik ott a csajnak, de azt ember nem jegyzi meg. Nem irigylem. Bemegy a pasi, eladók egyből rákérdeznek és nem tudja mit vegyen. Neki a lila azonos a kékkel, a rózsaszín a mályvával, a fekete eszébe se jut, a pinket rühelli. Nem tudja milyen színekben jár a csaj, milyen színeket szeret, ezért elindul a semleges termékek felé, mert azokkal nem nyúl félre, meg azok néznek ki egyedül normálisan.

Aztán meglátja az USB csatlakozót és megkönnyebbül.

A pasim is meglátta, elmosolyodott, aztán eszébe jutottam. Nincs iPodom, négy éves a telefonom, huszonöt éves az autóm, tizenöt éves a bringám, a ruháimat porladásig hordom. USB, ááá hagyjuk, egy OSB lapnak jobban örülne a parasztlány. Gyűrű van? Hát kék a szeme. Kék jó lesz. Így kaptam egy nagyon baba kék gyűrűt. Ami most nem megy semmimhez, de klasszikus darab, nekem meg még lehet kék korszakom. De egy szavam se lehet, kaptam már zseniális narancs magassarkút és még jobb türkiz blúzt, vannak fogalmai.

De van aki beleugrik az ékszer USB-be. Amiből van választék bőven. A legjobb dizájn a Swarovski Active Crystals kollekciója. Remélem ezekből nem hullanak ki a kövek, ahogy az ékszerekre jellemző.

usb sw

Az USB Brando köves darabjai kissé gagyik és tömények.

usb brando

Elegáns kémnős megoldás Tonia Weltertől

usb tonia

Ha választanom kéne, ezt a fúróst jelölném meg:

usb bosch
És Önök, élnek ilyesmivel?
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek