OFFLINE

Programajánló: éjjeli dizájnvadászat Budapesten

2009. május 19., kedd 15:11

A Stylewalker Nighton illatfelismerő versennyel és új kollekciókkal várják azokat, akik éjjel szeretnek vásárolni.

Május 21-én a Stylewalker Night keretében bizonyos üzletek éjfélig tartanak nyitva, emellett programokkal és kedvezményekkel készülnek. Például, ha valaki minimum öt érintett üzletben lepecsételteti a rendezvény szórólapját, aznap 20% kedvezményt kap, és még egy hétig beváltható a lepecsételt flyert. A hivatalos sajtóközlemény szerint vannak olyan dizájnerek, akik ezen az eseményen hozzák ki új kollekciójukat, a legtöbben pedig kisebb kirakodóvásárral várnak az üzlet előtt. Néhány bolt pedig kiállítással, divatbemutatóval vagy zenével kedveskedik a vásárlóknak. Ezenkívül lesz még illatfelismerő verseny, élő kirakat és sok más meglepetés. A Uniquebudapest ezen a napon két ingyenes túrát is indít, érintve a rendezvény számos üzletét. A két körút, vagyis a deluxe és a retro túra fél nyolckor indul a Ferenciek terén található Coffee Heaven elől. Aki a bevásárlás után sem akar hazatérni, azt sok szeretettel várják a Csendesben éjfél után.

style450

A Stylewalker Night üzletei: az Eclectick (Irányi u. 20.), Insitu Design Shop (Múzeum krt. 7.), Lollipop (Váci u. 45.), Innoshop (Kecskeméti u. 8.), Retrock (Ferenczy u. 28.), Retrock Deluxe (Henszlmann Imre u. 1.), Pazicski Showroom (Henszlmann Imre u. 3.), Mono Fashion (Kossuth Lajos u. 20.), Showroom Szidonia Szep (Molnár u. 5.), Eventuell (Nyáry Pál u 7.), Le Parfume (Cukor u. 1.), V50 (Váci u. 50.), Forma (Ferenciek tere 4.), Kamchatka (Nyáry Pál u. 7.), Magma (Petőfi Sándor u. 11.), Catwalk (Galamb u.7.)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta