OFFLINE

Mozgássérült manökenek a budapesti kifutón

2009. május 12., kedd 08:44

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) május 16-án rendezi meg az Esélyegyenlőség Napját a Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A kulturális műsor keretében mozgássérült hölgyek mutatják be népszerű divatmárkák fürdőruháit, pizsamáit és elegáns, nyári öltözékeit.

A MEOSZ tizenkettedik alkalommal rendezett találkozójának, amelyet Hegedüs Lajos elnök nyit meg, az a célja, hogy csökkentse a sérült emberek iránti előítéleteket és a hátrányos megkülönböztetést. Ezt szolgálja az egész napos kulturális műsor is - tájékoztatta az MTI-t a MEOSZ lapjának főszerkesztője, Ignácz Bea.

Az ország valamennyi régiójából, valamint Ukrajnából érkeznek fogyatékos énekesek, táncosok és zenészek, hogy megmutassák tehetségüket a társadalom tagjainak. Az Esélyegyenlőségi Nap rendezvényének különlegessége a divat-show lesz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta