OFFLINE

Paris Hilton bármelyik korban megállná a helyét

2009. április 28., kedd 13:33

Melyik korszak illik legjobban Paris Hiltonhoz? A huszas évek kis piros ruhájában a legcsinosabb? A negyvenes évek műszempillás, habos-bézs összeállításában, esetleg az ötvenes évek háziasszonyainak halvány pink szerelésében? (Nemrég egyébként azt nyilatkozta, hogy véget vetett a rózsaszín korszaknak. "Imádom a barbie-s stílust, de fel szeretnék végre nőni" - fogalmazott.)

A képgalériában 70-es évekbeli diszkókirálynőként, 80-as évekbeli tupírcsajként, 90-es évekbeli Spice Girls-stílusban, illetve futurisztikus aligruhában, Christian Louboutin cipővel is megcsodálható. Melyik áll neki a legjobban?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta