Napszemüveg-őrület celebekkel és rovarokkal

Az egyik állandó szupersztár-kellék a napszemüveg. A nagy napszemüveg. A sztárok gyakran baseball-sapkával kombinálják álcázási céllal, mert ezzel a két eszközzel ki tudnak annyit takarni az arcukból, hogy igazán dörzsölt paparazzónak kell lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, ki rejtőzködik a maskara alatt. Most kaptunk négy friss fotót elképesztő napszemüvegekkel, amikkel kapcsolatban egyvalamiben biztosak lehetünk: az illető nem azért vette fel, mert kerülni szerette volna a feltűnést. A tavaszi napszemüvegtrend-bemutatót a pillangóarcú Paris Hiltonnal kezdtük, de máris következnek kolleganői.

Második alanyunk Jennifer Lopez, aki úgy áraszt némi retro-fílinget, hogy közben egyben futurisztikus is ezzel a rovarszerű külsőt kölcsönző szemüveggel, amit persze az épületben benn sem vett le. A hölgy egyébként éppen Japánból tért vissza, és a fotók nyomán nemrégiben megindult a pletyka plasztikai beavatkozásokról. Régebben mintha kicsit máshogy nézett volna ki a hölgy.

Harmadiknak Christina Aguilerát ajánljuk az önök figyelmébe. Paris Hilton szokás szerint mintha egy Hello Kitty-boltból lovasította volna meg a szemüvegét, Jennifer Lopezéről az ordít, hogy exkluzív designer méregdrága kreálmánya, Christina Aguilera viszont mintha egy utcai árustól vette volna az övét, vagy mintha egy tinimagazin ingyenes ajándéka lenne. Nagynak mindenesetre nagy.

És végül ez a hatalmas mosoly továbbra is Anne Hathaway-é, aki a tavalyi (tavalyelőtti, stb.) trendbe illeszkedő keretet választott, fehérben, tükrösre foncsorozott lencsével. Meglátjuk, meddig marad még népszerű ez a típus.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek