Licitáljon süteményre, segítse a Lea Anyaotthont

 

A Nemisbeka blog szerzője süteményekkel segíti a Lea Anyaotthon lakóit. Nekünk nagyon tetszik az ötlet, kapcsolódjon be ön is az anyák napi, jótékonysági akcióba! Ezt írja a blogján:

"Megkerestem 25 gasztroanyát - olyan gasztrobloggereket, akik egyben anyukák is -, hogy vállalnák-e fejenként egy tepsi sütemény sütését, amelyet a blogjukon árverésre bocsátanának, és a befolyó pénzből egy anyaotthon, a Lea Otthon babáit és felnőtt lakóit támogatnánk oly módon, hogy vennénk és eljuttatnánk nekik mindenféle hasznos és fontos dolgot (pelenkát, bébiételt, stb.). Mindannyian azonnal, lelkesen csatlakoztak a kezdeményezéshez, és az elmúlt másfél hónapban több száz e-mailben fantasztikus összefogással alakítottuk ki véglegesre az elképzelést."

 

A gasztrobloggerek ma, vagyis március 30-án jelentetik meg süteményes posztjaikat, amit háromnapos licit követ. Minden tepsi sütemény kikiáltási ára ezer forint, a liciteket az egyes bejegyzések kommentjeiben tehetik meg az érdeklődő, jótékony olvasók. A nyerteseknek a bloggerek frissen újrasütik a nyereményt, és áprilisban el is juttatják nekik. A Segítsüti blogra folyamatosan felkerülnek az elkészült sütemények, így egy helyen meg lehet nézni az összeset.

Minden licit április másodikán éjfélig tart!

 

A Lea Otthon célja, hogy a gyermekek anyjukkal maradhassanak, ne kerüljenek a magyar gyermekvédelmi rendszer gondozásába. Olyan várandós anyáknak ad egy-másfél évre fedelet és biztonságot, akik bántalmazás miatt menekülnek párjuktól, akiket kitagadott a családja, vagy akik elveszítiették munkájukat, nincs lakásuk és nem tudják fizetni az albérletet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek