OFFLINE

Bréking: Zac Efront megfésülték

2009. március 29., vasárnap 08:00

Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem a szíve csücske Zac Efron. Igaz, ha arra gondolok, hogy legalább egy normális filmben szerepelt (a Hajlakk musicalben kapott ő néhány jelenetet), akkor azért kicsit könnyebb feldolgoznom a tényt, hogy jelenleg nincs olyan férfisztár, akit olyan hisztéria övezne, mint őt. És végülis a tizenéves lányok ügyeletes szeme fényének is kell lennie valakinek, hát miért nem lehetne pont ő az...?

Talán szégyellnem kellene, de Zac Efronban számomra a legidegesítőbb a frizurája. Ez a pszeudo-emósan oldalra rázott, kalligrafikusan tépett, egyenlaza, majdnem-szembelógó majdnem-gombaséró. Ezért volt felüdülés a fenti fotókat látni a High School Musical révén népszerűvé vált sztárról, aki éppen Londonban promotálja legújabb filmjét: most legalább normális a haja. Különösebben izgalmasat így sem lehet semmit felfedezni benne, dehát nyilván pont ezért a tulajdonságáért rajong érte célközönsége. Hogy javít-e valamit Zac Efronon, ha csinálnak neki egy választékot, azt ön is eldöntheti, ha a hajtás mögé nézve megtekinti a fiatalembertől megszokott frizurát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta