OFFLINE

Kylie Minogue, a pasija, meg egy parfüm

2009. március 19., csütörtök 13:00

Kylie Minogue már több saját - női - parfümmel rendelkezett, amikor valaki valahol úgy döntött, hogy mostanra érkezett el az ideje annak, hogy az ausztrál pophercegnő nevével férfiillatot is megpróbáljanak eladni. Az alkalom már csak azért is kapóra jött, mert Kylie éppen egy igencsak parfümreklám-kompatibilis szupermodellt újított be nemrég. Ezt a lehetőséget természetesen nem lehetett kihagyni, így már mozgófilmen is együtt van a pár, bár érdekes módon fizikailag nem érintkeznek a filmecskében, csak a távolból bűvölik egymást. Kylie szemmel láthatóan megelégszik annyival, ha a pasin az ő parfümje van, viszont az öltönyét leveszi.

A Darlingot, a Showtime-ot és a legutóbbi Couture-t követő új illat neve egyébként Inverse, és azok számára nem jelent különösebb meglepetést a megjelenése, akik már 2007-ben is olvasták, hogy Kylie férfiillatot szeretne "alkotni", igaz, akkor még úgy volt, hogy Olivier Martinez lesz a termék múzsája. Férfiak-jönnek mennek, az énekesnő azóta már Andres Velencoso Segura oldalán látható, de a marketingkoncepció maradt. Ilyen ez a popszakma.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta