A celebgyerek kisfiúk körében a hosszú haj a divat

Megígérjük, hogy nem fogunk Poronttyá változni, de meg kell, hogy osszunk önökkel egy furcsa trendet, ami a celeb szülővel rendelkező kisfiúk hajával kapcsolatos. Ha azt mondjuk, hogy a fenti képen Kate Hudson kisfiával, Ryderrel focizik, akkor nyilván máris érti mindenki, hogy miről lesz szó: a kisfiúnak szinte hosszabb a copfja, mint anyukájának. És távolról sem ők az egyetlenek.

A fenti képen balról Sarah Jessica Parker látható fiával, Jamesszel, aki anyukájára frizurájában (is) igencsak hasonlít. Középen a három éves Kingston Rossdale kerekezik. Az ő mamája Gwen Stefani, aki szemlátomást szintén nem enged ollót túl gyakran a lurkó aranyló fürtjei közelébe. És természetesen Brangelináék sem maradhatnak ki a hosszúhaj-őrületből: a jobb alsó sarokban Pax nevű, Vietnamból örökbe fogadott kisfiuk látható.

Az én gyerekkoromban még embertelen csúfolás és kiközösítés járt volna egy fiúnak az oviban egy ilyen frizuráért, rövid is volt a haja valamennyi kissrácnak. Úgy látszik, változnak az idők. Vajon a csak hosszú hajjal erős Sámson története inspirálta ezt a divatot? Esetleg a Hanson együttes kajla dobosára emlékeznek vissza szeretettel a híres szülők a '90-es évekből? Vagy csak arról van szó, hogy ha a felnőtt férfisztárok körében ilyen népszerű manapság a lófarok, akkor a kisfiúk sem maradhatnak ki a divatból?

Oszd meg másokkal is!
Mustra