OFFLINE

Heidi Klum melltartóval és teherautóval ment ki az ügyfelekhez

2009. március 6., péntek 13:00

Mit vesz fel az ember, amikor elmegy egy kicsit kamionsofőrködni? Egy KFR-t (Kis Fekete Ruhát) és természetesen egy Victoria's Secret melltartót. Heidi Klum legalábbis így tett, most, hogy a "tökéletes" fehérneműt hivatott reklámozni a népszerű és kacér cég részére.

Természetesen a reklámhadjárathoz egy hagyományos reklámfilm is készült, ami a túl nagy mellű modellen és a zsebkendőnyi terméken kívül túl sok egyebet nem tartalmaz (lásd fent), de a Victoria's Secret úgy gondolta, a kampányt még valami gerillaakcióval is fel kell dobni (ha ez az egyáltalán). Ez abból állt, hogy Heidi Klumot teherautóba ültették és rábízták, szállítson ki saját kezűleg néhány melltartót egy-két szerencsés vásárló részére. Volt nagy meglepődés és vakuvillantgatás.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta