A felpuffadt Tarantino elkezdett fogyni új bemutatójához

Némi megdöbbenéssel néztük a Quentin Tarantinóról érkezett legújabb képeket, amiken a rendező az általunk ismert korábbi állapotához képest úgy bő húsz kilót szedett fel. Ráadásul az egész fotó különösen előnytelen, szörnyen néz ki rajtuk az éppen kocogó Tarantino.

Tarantino klikk

Tényleg, akarva sem lehetett volna szerencsétlenebb ez a fotó. Kezdjük a háttérrel! Kukákat és üres kartondobozokat látunk. Maga az entrópia, ahogy Tarantino mostani állapota is. Ha valakinek nem lenne elég ennyi, az még legeltetheti a szemét a kikandikáló fehér betonfalon is, ami mögött rendezetlen parkos rész sejlik fel.

A kép középpontjában a rendezőt láthatjuk, amint napi kocogását végzi, valószínűleg azért, hogy amikor Cannes-ban bemutatják majd májusban az új, Inglorious Basterds című filmjét, akkor ne róla, hanem arról a moziról legyen szó, amit a Guardian úgy reklámoz, hogy minden idők legrosszabb filmje. Tehát ott a rendező, hófehér lábakkal, fehér zokniban, szürkés-fekete cipőben és egy igazi gagyirövidnadrágban. A póló még csak hagyján, de azt sajnos Tarantino gömbölyödő pocakja rontja el azzal, hogy a kis púpságára helyezi a hangsúlyt a vállakról. Nem valami daliás. De cáfoljanak ránk a hozzászólásokban nyugodtan! Önöknek tetszik Tarantino?

Az új filmje, amiről ugye azt is mondják, hogy mindenidők legrosszabb filmje lesz, egy 1978-as film feldolgozása. A történet szerint egy csapat amerikai zsidó katona a második világháborúban elmegy a megszállt Franciaországba, hogy civilnek öltözve fejenként legalább száz nácit lemészároljanak. A trailer alapján meglehetősen véres filmet készített Tarantino, leginkább olyan, mintha a Kill Billt és a Terrorbolygót egy második világháborús díszletben újraforgatták volna. A film főszereplője Brad Pitt, a narrátor Samuel L. Jackson, de játszik még benne Mike Myers is, valamint Eli Roth is, aki a Kabinláz rendezője, amit Tarantino állítólag igencsak kedvel.

A Guardian attól tart, hogy az öldöklésen kívül a film sehova sem fog kifutni, hiányozni fog belőle az önirónia. Mi azért nem lennénk ennyire pesszimisták, és sajnáljuk, ha valaki nem érzi a filmben az iróniát a trailer alapján.

Oszd meg másokkal is!
Mustra