OFFLINE

Bezárta üzletét Helena Christensen

2009. március 2., hétfő 13:00

Úgy tűnik, hogy a gazdasági világválság utolérte a szupermodelleket is, legalábbis ami Helena Christensent illeti. A híresség ugyanis bezárta New York-i üzletét, a Butikot, és a helyiség most újabb bérlőre vár a Northfoto egyik képes bizonyítéka szerint. Az üzlet honlapja mindenesetre még elérhető, bár nem túl informatív.

A dán szupermodell 2005 áprilisában nyitotta meg a boltot barátjával, Leif Sigersennel. „Tizenkét-tizenhárom évvel ezelőtt találkoztunk Koppenhágában. Bementem a boltjába, és ez lett a kedvenc helyem” – nyilatkozta Helena Christensen 2007-ben a Times Onlinenak. Az üzlethelyiséget állítólag egy régi bárból alakították át. A vásárlók többek között a két tulajdonos közös ruhamárkájának, a Christensen & Sigersen darabjai között válogathattak, de az antik bútorok, a virágok, a kiegészítők és a dán tervezők munkáit kedvelők is megtalálhatták számításukat.

A kilencvenes évek híres topmodelljét természetesen nem kell félteni, hiszen Christensen előszeretettel dolgozik fotósként, ha éppen arra van szükség. Tavaly például far from, close címmel a manhattani Dactyl Foundation kiállításának keretében voltak megtekinthetők a képei. Továbbá, ha nem is olyan szép számmal, de vannak egyéb felkérései; legutóbb a Harper's Bazaar exkluzív fotósorozatának keretében a Gossip Girl című sorozat egyik hímnemű szereplőjével pózolt, a Samsung cég pedig vele népszerűsíti Memoir márkanevű telefonját. A Nylon magazin vélhetően már nem jelent bevételi forrást Christensen számára, ugyanis hiába ő az egyik alapító, állítólag már kiszállt ebből az üzletből.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta