OFFLINE

Mindennapi hülye trend: öntapadós napszemüveg

2009. február 26., csütörtök 08:00

A legújabb sláger az öntapadós napszemüveg. Persze nagyon hülyén néz ki, de ha belegondolunk, a dolognak vannak előnyei is. Egyrészt akár minden nap más formájú szemüveget viselhetünk, anélkül, hogy tízezreket költenénk az új modellekre, másrészt nem kell feltolni a fejünkre, ha bemegyünk valahová, hisz attól amúgy is csak ellenszenvesek leszünk. Emellett attól sem kell félni, hogy a szemüveg széleinél esetleg besurannó fény mégiscsak rákot okoz, hiszen az öntapadós szalaggal maximális záródás érhető el. Ja, és nem törik el, ha ráülünk. Az Azumi&David cég egyébként teljes öntapadós kollekcióval rukkolt elő idén nyárra, a szemüveg mellett van karkötő, óra és nyakkendő is, utóbbi irodai dolgozók és ügyvédbojtárok kedvenc nyári kiegészítője lehet.
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta