OFFLINE

McNuggetini: fincsi vagy pfúj?

2009. február 24., kedd 08:00

Miután már bejárta az összes amerikai celeb-, pletyka-, és divatblogot ez a hibbant koktélrecept, úgy gondoltuk, a Tejvaj olvasói sem marahatnak ki a jóból. McDonald's-on edzett generáció lévén különösebb kulturális referenciák fejtegetésére sincs szükségünk ahhoz, hogy élvezni tudjuk ezt az Amerikából jött koktélt (de legalábbis a poént). A McNuggetini tulajdonképpen a "korgó gyomorra talán mégsem kéne inni, különben tuti fejreállok" típusú problémakörre jelenthet megoldást. Ráadásul 2 in 1 konstrukcióban, ugyanis egyszerre letudjuk vele az egész napra szükséges kalória- és alkoholbevitelt. Kell hozzá: egy adag McNuggets, egy adag BBQ szósz, egy nagy csokis shake, valamint jó sok vodka. A hangsúly a jó sok vodkán van.

A koktél megalkotói, Alie és Georgia, azt javasolják, koktélkészítés közben dobjunk be egy pár McNugget-ot és küldjünk utánuk egy vodkát, tisztán. Ezután pedig keverjük össze a csokis shake-et négy kupica vaníliás vodkával. A koktélospoharak peremét mártsuk BBQ szószba, majd osszuk el a két koktélospohárba a csokis shake/vodka keveréket. Díszíteni természetesen McNugget darabokkal díszítsük, amivel a végén a BBQ szószt kitunkolhatjuk, ha sikerült elfogyasztani a McNuggetinit. Önnek is van hasonlóan szuper SK koktélreceptje? Avasson be minket!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta