OFFLINE

Kylie Minogue hatféleképpen uszályban vagy miniben egy estén

2009. február 20., péntek 13:00

Szerda este tartották a brit zenei díjkiosztó gálát, amelynek idén Kylie Minogue volt az egyik műsorvezetője. A pophercegnő a fent balról látható fekete estélyiben jelentkezett munkára az esemény előtti vörösszőnyeges bevonuláskor, de későbbi szerelései már kevésbé voltak visszafogottak. Ráadásul volt belőlük még öt. A színpadra a jobb oldali fehér Alexander McQueen kreációban érkezett meg Kylie, és nem fogják kitalálni, melyik számának koreográfiáját adta elő belépőként viccesen, lábát viszont időnként elő-elővillantva.

Az év színe úgy látszik, Kylie-nál is a lila, hármas számú miniruhájának ugyanis ez az alapszíne, ezüstcipellővel. A negyedik öltözéknél maradt ennél a két színnél, csak az arányokat fordította meg: maga az estélyi csillog ezüstösen, és csak annak alját díszíti egy lila tónusú minta.

Miután negyedszer is átöltözött, egy elöl mini, hátul uszályos ruhában jelent meg - ezt a fazont a hazai celebjeink sem vetik meg. A legvégén pedig zöldről pirosra váltott, mint egy közlekedési lámpa (elnézést). A hatodiknak választott csillogó miniruha mintája Harry Potter homlokát idézi, és akinek már zúg a feje a sok különböző szereléstől, az igazán nincs edzésben, hiszen Kylie tavalyi koncertjén nem hat, hanem nyolc különböző jelmezben lépett fel egy kétórás műsor keretében. Na de most maradjunk csak a féltucat választási lehetőség mellett. Önnek melyik a kedvence?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.02.20 15:00:17a_tom

  6x átöltözni az semmi, azt nemcsak a sztárok, bárki meg tudja csinálni. Ha egy este alatt 6x átszabatja az arcát és a mellét, na az már valami lenne. De erre szeritem még pár hónapot várni kell.

 • 2009.02.20 15:58:20fodorlina

  egyik ruha rondabb mint a masik. nem csoda hogy Kylie Minogue koncertjeit szinte csak transek es leendö drag queenek latogatjak... Ö az ügyeletes meleg-ikon Madonna mellett/utan

 • 2009.02.20 16:53:34falevél

  Az ezüst még elmegy, de egyiket sem venném fle. Qeva ribancos mindegyik, és olyna mintha valami occsó boltba vette volna őket :D

 • 2009.02.20 22:17:54Heatherette

  2009.02.20 15:58:20 fodorlina  ...után  (bár Britney már beelőzi, szóval csak bronzérmes)

 • 2009.02.21 12:38:47Connie

  Jól néz ki a nő, de elég ronda ruhákat pakoltak rá...enyhe ízlésficama van az illetőnek, aki ráadta.

 • 2009.02.21 16:51:26AmiW

  Nekem se jonnek be a ruhak,a fekete meg egyenesen szornyu.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta