Kylie Minogue hatféleképpen uszályban vagy miniben egy estén

Szerda este tartották a brit zenei díjkiosztó gálát, amelynek idén Kylie Minogue volt az egyik műsorvezetője. A pophercegnő a fent balról látható fekete estélyiben jelentkezett munkára az esemény előtti vörösszőnyeges bevonuláskor, de későbbi szerelései már kevésbé voltak visszafogottak. Ráadásul volt belőlük még öt. A színpadra a jobb oldali fehér Alexander McQueen kreációban érkezett meg Kylie, és nem fogják kitalálni, melyik számának koreográfiáját adta elő belépőként viccesen, lábát viszont időnként elő-elővillantva.

Az év színe úgy látszik, Kylie-nál is a lila, hármas számú miniruhájának ugyanis ez az alapszíne, ezüstcipellővel. A negyedik öltözéknél maradt ennél a két színnél, csak az arányokat fordította meg: maga az estélyi csillog ezüstösen, és csak annak alját díszíti egy lila tónusú minta.

Miután negyedszer is átöltözött, egy elöl mini, hátul uszályos ruhában jelent meg - ezt a fazont a hazai celebjeink sem vetik meg. A legvégén pedig zöldről pirosra váltott, mint egy közlekedési lámpa (elnézést). A hatodiknak választott csillogó miniruha mintája Harry Potter homlokát idézi, és akinek már zúg a feje a sok különböző szereléstől, az igazán nincs edzésben, hiszen Kylie tavalyi koncertjén nem hat, hanem nyolc különböző jelmezben lépett fel egy kétórás műsor keretében. Na de most maradjunk csak a féltucat választási lehetőség mellett. Önnek melyik a kedvence?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek