OFFLINE

Rihanna futóbolondnak öltözött, Paris Hilton kigyúrta magát

2009. február 18., szerda 14:00

Egyik korábbi heti trend cikkünkre készülve találtuk az alább látható két csodálatos képet, de abból a válogatásunkból kihagytuk őket, mert nem illettek a tematikus cikkbe. A képek viszont annyira jók, és annyira kíváncsiak vagyunk arra, hogy kedves olvasóinknak is tetszenek-e, hogy ebben a formában megmutatjuk őket.

Kezdjük Rihannával, aki mostanában inkább a verekedős fiúja/volt fiúja miatt szerepel a lapokban. A kép még február elején készült az énekesnőről, amikor a barátaival mászkált Los Angelesben.

Rihannának nagyon szép hosszú lábai vannak, abszolút érthető, hogy mutogatja őket, viszont ez az összeállítás elég torz. Olyan mintha az énekesnő egy nagy láb és egy ijedt fej lenne csak. Talán a rövid szoknya és a betűrt blúz okozza, amik ráadásul valahogy színben sem harmonizálnak Rihannával. Az egész olyan, mintha beesett volna a szekrénybe, és ezek akadtak volna rá. Persze a pillanat varázsa is kellett ahhoz, hogy ennyire szép kép születhessen, hiszen az énekesnő őszintén rémült/bamba arca nagyon sokat dob az egész ruha abszurditásán.

A másik képen Paris Hilton látható, ez sem túl szerencsés. Simán lehet, hogy nem is Paris Hilton van a képen, hanem valami groteszk játékfigura változata. A kép leírása szerint Hilton így nézett ki február 3-án, amikor távozott egy szoláriumból.

Nem szoktuk meg Paris Hiltontól, hogy a különösen fitt celebek közé tartozna, pedig ezen a képen egészen olyan, mintha az utóbbi időben csak a konditeremben élt volna. Már az alkarja is szinte dagad az izomtól, de az igazán kemény a válla. Mintha megerősödött volna a deltaizma, az alakja pedig kifejezetten férfias lett a széles váll és a keskeny csípő miatt. Még a szupervékony derekat emelnénk ki a szerintünk megváltozott Paris Hiltonról.

És most önök jönnek: mi történt Paris Hiltonnal? Mi történt Rihannával?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.02.18 17:33:06oneandonly

  Nem értem.. Rihanna a képen fehér, mint a hó, Paris meg mint az a répa, amit két hete nem dobtam ki a hűtőből.

 • 2009.02.18 18:27:23Daniel David

  oneandonly  Rihanna és nem paris nem egy ember. Azért nem ugyanolyan a színük.

 • 2009.02.18 18:29:06liliii

  rihanna szebb viszont parisnak gyönyörű formás a karja

 • 2009.02.18 19:18:30napsziget

  wahahaha isteni az irigy bosszu, ahogy mohon raklikkelek a kepekre,h megnezzem, a hires, es gazdag emberek felresikerult donteseit. amugy rajottem, h ez az egesz hihetetlen perverz dolog, mert ez a sztaroknal trendfigyeles csupancsak az irigysegen alapszik, h mindenki kifrocsoghessse magat, ha lat vmi kevesbe szerencses kepet. de nagyn elvezetes dolog, legalabb van hol levezetnem a mai napi feszultseget...:D

 • 2009.02.18 19:30:51andie

  szerintem oneandonly arra célzott, hogy a hölgyek bőrszíne igencsak elüt a tőlük megszokottól. szinte pont ellentétes. :-)

 • 2009.02.18 21:23:23Priscilla

  Szerintem mindketto gyonyoru, szepek jol vannak feloltozve, persze mindig jelennek meg rosszul sikerult kepek...most pl Paris mintha kicsit jobban lefujatta magat barnitoval, de attol meg tetszik

 • 2009.02.18 22:24:13oneandonly

  köszi andie.. legközelebb pontosabban fogalmazok! :)

 • 2009.02.18 22:24:14greencurse

  Paris válla akkor is durva..

 • 2009.02.18 23:27:51arnd

  A bőr szín valóban "érdekes".  Viszont én nem látom azokat az izmokat... a jobb karjára inkább a sorvadt jelző passzolna... a válla viszont valóban széles, de az is inkább csak csontos mint sem izmos, bár valóban több izomszerűség látszik rajta mint a fel vagy az alkarján...  A fehér bőrű miniszoknyás lányzónak meg azért elég malacka lába van, az egész comb térd terület... minden csak nem csinos, legalább is ezen a képen.  Gyönyörűnek nem nevezném egyiket sem...

  legnagyobb jóindulattal is csak so-so csinoska "érdekes" beütéssel...

 • 2009.02.19 09:19:47badabing

  Rihannyának hol van szép hosszú lába? Vak vagy?

  Összeér a vastag combja és alig van vádlija.

 • 2009.02.19 10:44:05cinci

  mindketten előnytelenül néznek ki éppen. párizs pedig nem izmos... sportoltok Ti?

 • 2009.02.19 11:50:53hubla

  rhiannaának van akkora combja mint venus williamsnek ha nem nagyobb. paris meg jobb ha enne egy hamburgert mert már alig van szerencsétlenen hús...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta