OFFLINE

Retteghet a kóla, aloe verától lesz finom a tehénvizeletből gyártott üdítő

2009. február 17., kedd 13:00

Emlékeznek a bőrkeményedést lerágcsáló halakra vagy a csalogányürülékből készült arcpakolásra? Megint van egy ilyenünk, ez most a tehénvizeletből gyártott üdítő. A terméket a Rashtriya Swayamsevak Sangh nevű hindu nacionalista csoport készül piacra dobni, írja a Times Online. Indiában a szarvasmarha vizeletének fogyasztása nem ritkaság, a szent állat vizeletét egy rituális tisztulási szertartás részeként szokták inni.

A várhatóan "gau jal", azaz "tehénvíz" néven forgalomba kerülő ivólé nem lesz se rossz izű, se pisiszagú, nyugtatnak meg mindenkit a készítők. Az üdítőbe ugyanis a fő alapanyagon kívül az egészségre is jótékony hatással lévő hozzávalókat is tesznek, a Big Pond News újabb cikke például az aloe verát rebesgeti. Először természetesen csak az indiai piacon terveznek megjelenni az új termékkel az év végén, és ha bejön, akkor állnak át a világméretű forgalmazásra, hogy a kólát végre letaszíthassák meg nem érdemelt trónjáról.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta