OFFLINE

Érzelmi mélyrepülés a mellkasunkon

2009. február 14., szombat 08:00

Míg a fél világ Valentin-napi lázban ég, a másik fele valószínűleg azon morfondírozik, miért kerüli el őket a szerelem mostanában. Búslakodás helyett jobban járunk, ha nevetünk az egészen. Ha azonban ez mégsem megy, akkor még mindig ott van a jól bevált, szomorkás-mosolygós cinizmus. Erre tökéletes példa ez az Emotional Trip (Érzelmi Utazás) névre hallgató, reptéri menetrendeket idéző póló, ahol Lisszabon, Párizs és New York helyett boldogság, szerelem és élvezet az úticél, a járatok azonban mind késnek, kivéve a depressziót, mert az bizony pontos. Ilyen az igazán klassz statement póló. Az ember helyett beszél. Akkora sikerük van a tengerentúlon, hogy minden típus minden mérete elfogyott már. Kérhetünk viszont email értesítőt arra az esetre, ha érkeznének újak. Aztán a pólóban feszítve el lehet azon morfondírozni, vajon hogyan változtathatjuk át a törölve feliratokat a jobban hangzó leszállt-ra. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta