OFFLINE

A Gossip Girl Chuckja Helena Christensent szédíti

2009. február 13., péntek 08:00

A következő Harper's Bazaar exkluzív fotósorozatának kedvéért Helena Christensen talpig Burberryben, Oscar de la Rentában és Dolce & Gabbanában pózol a Gossip Girl hipergazdag, romlott szexifiújával, Chuck Bass-szel. Christensen, aki mostanában leginkább aktívan zöldül vagy éppen művészien fotózgat, még mindig komoly húzónév. A Harper's Bazaar sorozatában azonban csak mellékszereplő, a felhajtás ezúttal a Gossip Girl színészéről szól. A dán szupermodellnél egy laza húszassal fiatalabb Ed Westwicket a rajongóknál csak az amerikai divatmagazinok és divatblogok szerzői istenítik jobban.

A rajongás oka, Westwick sármja mellett: a nálunk Pletykafészek néven futó Gossip Girlben felvonultatott pompás ruhák és helyszínek. A sorozat a Manhattan Upper East Side-ján éldegélő tinik drámákkal teli életét mutatja be, jó adag rongyrázással és még annál is több sztereotípiával. Burberry pulcsiba öltözött kutyusokról, Brooklynba csak fanyalogni járó manhattaniekről, limuzinnal suliba érkező arisztokrata tinikről szól a Gossip Girl, olyan tizonnyolc évesekről, akik az ebédszünetben a Metropolitan Museum lépcsőin iszogatják a környék kedvencének, a Sant Ambroesnak a 6.50 dolláros caffé lattéját. Árulja el, Ön is Gossip Girl rajongó?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta