OFFLINE

Fogyjon csinosan: rózsaszín szájfénnyel

2009. február 10., kedd 08:00

A fogyókúrák egyik legutálatosabb része az állandó éhség és a hozzá kapcsolódó hangeffektusok. Kínszenvedés az egész, ahogy van. Öröm az ürömben viszont ez a kis gyöngyszem, amellyel állítólag búcsút inthetünk az újra és újra ránk törő étvágynak és a kínosan korgó gyomornak. A PurpleLab Huge Lips, Skinny Hips névre hallgató szájfényeit ugyanis hoodia gordonii kivonattal nyomták tele, ez a dél-afrikai, kaktuszra hasonlító növény pedig fogyasztó hatásáról ismert. A hoodia a glukóz hatását utánozva elhiteti a testünkkel, hogy ettünk, pedig (sajnos) nem. A fogyasztó szájfény egy New York-i újságíró fejéből pattant ki, miután már nem bírta tovább a partikon felszolgált canapék látványát. Ön mivel trükközik, ha korog a gyomra? (kép és forrás: stylelist)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta